Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PohjoinenElämänturva7.1.2022

Oululainen yrittäjä Outi: huolettomuutta arkeen kattavalla elämänturvalla

Oulun PT Studion yrittäjä ja personal trainer, LähiTapiola Pohjoisen asiakas Outi Turunen asuu Oulun Toppilansalmessa miehensä ja hänen tyttärensä kanssa.

- Yritykseni Oulun PT Studio tarjoaa personal training -valmennusta ammattitaidolla ja kokemuksella kaikille heille, jotka haluavat päästä kuntoon, pysyä kunnossa sekä saada lisää virtaa arkeen. Asiakkaat käyvät meillä ajanvarauksella ja henkilökohtaisesti, ja meillä myös harjoitellaan aina ohjatusti oman personal trainerin kanssa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yksilölliset ja rauhalliset olosuhteet valmennukseen. Meillä on Oulun Limingantullissa hyvin varustellut treenitilat, joissa olemme toimineet jo vuodesta 2015. Yritystoiminta käynnistyi aluksi toiminimenä, mutta vuoden 2021 alussa vaihdoimme osakeyhtiöksi, kertoo Outi.

Muutama vuosi sitten Outi päätti kilpailuttaa vakuutukset, ja valitsi kumppanikseen LähiTapiola Pohjoisen.

- Elämänturva merkitsee minulle varmuutta ja huolettomuutta siitä, että yllättävien vahinkojen tai sairastumisen kohdatessa kaikki kustannukset eivät tule itselle maksettaviksi. Minulla on LähiTapiolassa lakisääteinen tapaturmavakuutus, vapaaehtoiset henkilövakuutukset, kuten matka- ja sairaskuluvakuutukset sekä henkivakuutus (yksilöllinen yritysturva). Yrityksen toiminta on vakuutettu yritysvakuutuksella, johon sisältyy omaisuus-, vastuu-, keskeytys- ja oikeusturvavakuutukset. Lisäksi YEL, jonka maksuperusteena on päivärahaan oikeuttava vakuutusmäärä. Kotona meillä on myös koti-ja autovakuutukset.

- Muutamia vahinkoja on vuosien varrella sattunut, jolloin sairauskuluvakuutus on osoittautunut todella tarpeelliseksi. Tänä syksynä jouduin hakemaan korvausta ihomuutoksen poistoon, Maksusitoumus tuli parissa päivässä ja pääsin heti operaatioon. Palvelu oli nopeaa ja tehokasta ja muutenkin loppu hyvin, kaikki hyvin, kiittää Outi.

- Olen ollut erittäin tyytyväinen LähiTapiolan palveluun kaiken kaikkiaan. Enimmäkseen olen asioinut etänä, mutta henkilökohtaista palveluakin olen saanut tarvittaessa. Kiitokset yhteyshenkilölleni Anu Sainiolle!

Ensimmäisenä Outille tulee LähiTapiola Pohjoisesta tulee mieleen paikallinen toimija, joka näyttää satsaavan erittäin paljon liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseen ja tukemiseen.

- Liikunta- ja hyvinvointialan ihmisenä kehittäisin vakuutuksia siihen suuntaan, että omasta kunnostaan ja terveydestään huolehtivia ihmisiä palkittaisiin jotenkin esimerkiksi vakuutusmaksuissa. Hyväkuntoiset ihmiset säästävät pitkällä tähtäimellä terveysmenoissa ja tätä kautta vähentävät vakuutusyhtiöiden korvauksia, Outi pohtii.

Outin hyvinvointivinkki uuteen vuoteen: liikkumisessa kannattaa lähteä suunnitelmallisesti ja riittävän matalalla kynnyksellä liikkeelle. Tärkeää on huolehtia niin kestävyys- kuin lihaskunnosta. Jos liikunnan aloittaminen tuntuu yksin hankalalle tai kuntosalilla käymisestä on aikaa, kannattaa hyödyntää ammattilaisen apua.