Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Terveys22.12.2021

Uusimaa: Terveydenhoitoa jonottamatta

Varmista itsellesi terveydenhoitoa jonottamatta Meidän Terveysvakuutuksella voit valita milloin ja missä käyt lääkärissä. Vakuutusturvan voit räätälöidä juuri sinulle sopivaksi, jolloin myös vakuutusmaksu on edullinen. Keskittämällä vakuutuksesi meille saat jopa 17 % keskittämisalennusta. Terveysvakuutus sopii kaikille vauvasta vaariin.

Terveysvakuutus korvaa kaiken tämän

Vähemmän murhetta. Vakuutus kattaa laajimmillaan sairauden ja tapaturman hoitokuluja. Voit saada korvausta lääkärinpalkkioista, röntgen-, magneetti- ja laboratoriotutkimuksista, leikkauksista, sairaalahoidosta sekä reseptilääkkeistä.


Saat turvaa sairauden hoitokustannuksille myös ilman terveysselvitystä.

Voit valita sairauden hoitokuluturvan ilman terveysselvitystä. Turva korvaa kulut yksityisellä lääkäriasemalla aiheutuneista yleislääkärin vastaanottokäynneistä sekä yleislääkärin määräämistä ja tekemistä tutkimuksista ja hoidoista. Lisäksi hoitokuluina korvataan julkisen terveydenhuollon kuluina poliklinikka-, terveyskeskus- sekä sairaalan hoitopäivämaksuja.

TerveysHelppi apunasi vuoden jokaisena päivänä

Terveysvakuutusasiakkaana saat käyttöösi LähiTapiolan TerveysHelppi-etälääkäripalvelun, jossa sairaanhoitajat ja lääkärit ovat apunasi joka päivä klo 7 - 23. Useissa tapauksissa sairaanhoitajat ja lääkärit pystyvät kartoittamaa, neuvomaan ja hoitamaan vaivasi etäyhteyden välityksellä ilman, että sinun täytyy poistua kotoa. Tarvittaessa sinulle varataan aika myös lääkäriasemalle lääkärin vastaanotolle ja samalle sovitaan hoitolaitoksen kanssa maksusitoumuksesta. Maksat vain mahdollisen omavastuu osuuden hoitolaitokselle.

Jätä yhteydenottopyyntö, arvomme kaikkien 28.2.2022 mennessä yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken kaksi 100 euron lahjakorttia Scandinavian Outdoorin verkkokauppaan.

Pyydä yhteydenottoa

Lue lisää Terveysvakuutuksesta