Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous17.12.2021

LähiTapiola haastamaan säästämisen ja sijoittamisen markkinaa - vahvistaa talouden organisaatiotaan

LähiTapiola-ryhmä vahvistaa sijoittamisen palveluiden tarjontaansa kuluttaja-asiakkaille. Kuluneen syksyn aikana LähiTapiola on siirtänyt rahastojensa hallinnoinnin omaan rahastoyhtiöönsä, vahvistanut alueellista sijoitusmyyntiorganisaatiotaan ja uudistanut talouden konsernirakennettaan.Lue lisää sijoittamisesta

- Lähdemme haastamaan ensi vuodesta yhä voimakkaammin suomalaista säästämisen ja sijoittamisen markkinaa. Haluamme entisestään vahvistaa nykyisten ja uusien asiakkaidemme elämänturvaa myös taloudellisessa varautumisessa ja sijoittamisessa, kertoo LähiTapiola Varainhoidon toimitusjohtaja Samu Anttila.

LähiTapiola on syksyn aikana siirtänyt rahastojensa hallinnoinnin omistamaansa Seligson & Co Rahastoyhtiöön, jonka hallinnoimien rahastojen pääoma on nyt noin 7 miljardia euroa. LähiTapiolan ja Seligson Co:n rahastoilla on yhteensä yli 200 000 osuudenomistajaa. Kokonaisuudessaan LähiTapiolan hallinnoima sijoitusvarallisuus on yli 18 miljardia euroa.

Yhtiöryhmän alueellista sijoitusmyyntiorganisaatiota on uudistettu yhä laajempien palveluiden tarjoamiseksi ja sitä on myös vahvistettu uusin rekrytoinnein. Lisäksi LähiTapiola-ryhmän talouden palveluita tarjoavien yhtiöiden konsernirakennetta on tiivistetty tehokuuden lisäämiseksi.

- Uudistukset hyödyttävät nykyisiä ja tulevia sijoitusasiakkaitamme jo ensi vuoden aikana. Pystymme tarjoamaan yhä laajemman sijoittamisen palveluiden valikoiman asiakkaillemme. Toimintamme tehokkuuden lisääntyminen koituu asiakkaidemme eduksi ja tavoitteenamme onkin yhä kilpailukykyisempi palveluiden hinnoittelu. Asiakkaamme voivat myös luottaa siihen, että olemme jatkossakin vastuullisuuden edelläkävijä sijoittamisen palveluissa, Anttila kertoo.