Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PohjoinenTerveys5.11.2021

Vakava sairaus pysäytti Marin ja Vesa-Pekan Oulusta

Oululaiset Mari ja Vesa-Pekka ovat olleet LähiTapiola Pohjoisen omistaja-asiakkaita jo pitkään, ja elämänturvaa on päivitetty elämäntilanteiden muuttuessa. Elämään onkin mahtunut niin suurta iloa kuin musertavaa surua ja epätietoisuutta.

Hertta-tyttären syntymä seitsemän vuotta sitten täydensi parin onnen, ja nykyinen ekaluokkalainen muistuttaa joka päivä siitä, mikä elämässä on tärkeintä. Toisen ääripään pari koki, kun Vesa-Pekalla todettiin vakava, aggressiivisesti edennyt sairaus, joka pysäytti perheen ja pakotti ajattelemaan myös sitä pahinta vaihtoehtoa, johon pahalaatuisen kasvaimen löytyminen voi johtaa.

- Elämä voi todella yllättää niin hyvässä kuin pahassa, ja siinä vaiheessa on myöhäistä miettiä, onko elämänturva kunnossa. Kun hätä on suurin, on korvaamattoman arvokasta, että tietää hoidon olevan nopeinta ja parasta mahdollista. LähiTapiolan sairaskuluvakuutuksen kautta pääsin saman tien tutkimuksiin, hoitoon ja leikkaukseen, ja kaikki korvattiin, kertoo Vesa-Pekka.

- Jälkiviisaana voin todeta, että kannattaa huolehtia myös taloudellisesta puolesta mahdollisen työkyvyttömyyden varalta. Itse en ollut tätä huomioinut, ja vaikka hoito ja parantuminen ovat tietysti tärkeimpinä mielessä, olisi taloudellinen turva tuonut lisähelpotusta tilanteeseen, Vesa-Pekka jatkaa.

- Vesa-Pekan sairastuminen on toki ollut isoin elämäämme järkyttänyt tapahtuma. Toisaalta myös Hertan lapsivakuutus on helpottanut suuresti arkea ja tuonut turvaa. Vaikka se aluksi tuntui hieman hintavalta, olemme saaneet eurot moninkertaisena takaisin: lapsen kanssa on tärkeää päästä hoitoon jonottamatta, ja myös iltaisin. Vakuutuksen kautta olemme saaneet aina avun huolenaiheisiimme, ja se on korvannut myös lääkkeet ja esimerkiksi korvien putkituksen, jatkaa Mari.

- Olemme tyytyväisiä paikallisen ja kasvollisen yhtiön omistaja-asiakkaita. Tärkeintähän on, että vakuutukset tuovat turvaa silloin kun on hätä. Onneksi meidän tarinassa on onnellinen loppu, vaikkei kukaan toivokaan vakavaa sairastumista nelikymppisenä. Terveisinä jatkoon toivoisin, että laskut voitaisiin saada kätevämmin pilkottuna eriin. Vinkkinä saimme myös TerveysHelppi –palvelun, jota aiomme seuraavaksi kokeilla, pohtivat Mari ja Vesa-Pekka yhdessä.

>> Lue lisää sairaskuluvakuutuksesta (suora linkki) >>