Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PohjoinenTurvallisuus2.9.2019

Pohjoinen & Lappi: Pinnaheijastimilla loistavaa turvaa Pohjois-Suomen koululaisille

LähiTapiola Pohjoisen ja Lapin alueyhtiöt sekä Osuuskauppa Arina lahjoittavat Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin 93 koulun kolmasluokkalaisille yhteensä 4000 pinnaheijastinta. Koulut saivat hakea mukaan kampanjaan kesän aikana ja pinnaheijastimet toimitetaan koululuokille liikenneturvallisuusviikolla 9.-13.9.2019.

Pyörän pinnaheijastimilla LähiTapiola ja Osuuskauppa Arina turvaavat pienten koululaisten pyörämatkoja. Heijastimilla muistutetaan autoilijoita ja muita tiellä liikkujia koululaisten huomioinnista liikenteessä. Pimeään vuodenaikaan pinnaheijastimet lisäävät pyörän näkyvyyttä pyöränlampun ja muiden heijastinten tukena.

- Liikenneturvallisuus ja erityisesti suojatieturvallisuus on yhteiskuntavastuumme painopiste tänä vuonna. Pinnaheijastinlahjoituksella haluamme muistuttaa, että pimeän vuodenajan lähestyessä pyöräilijöiden näkyvyys on erityisen tärkeää – esimerkiksi suojatieonnettomuudet lisääntyvät usein juuri syksyllä, kertoo LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas.

- Koulut hakivat pinnaheijastimia aktiivisesti, joten tilasimme niitä lopulta lisää, jotta kaikki hakijat Arinan ja LähiTapiolan toimialueella saivat omansa, jatkaa LähiTapiola Lapin toimitusjohtaja Kari Salmela.

- Pinnaheijastinlahjoitus on osuustoimintayritysten konkreettinen teko pyöräilevien koululaisten turvallisuuden lisäämiseksi ja osa vastuullista yritystoimintaamme, kiteyttää Osuuskauppa Arinan viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen.