Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PohjoinenTerveys7.1.2019

Pohjoinen: Nuori Pohjoinen -tukea Pohjois- ja Keskipohjanmaan lapsille lähes 17 000 € - katso lista!

LähiTapiola Pohjoisen Nuori Pohjoinen -sponsorointikonsepti tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa, joka edistää lasten ja nuorten terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vuoden 2019 kevään Nuori Pohjoinen -tukea saavat alla luetellut 18 kohdetta, joiden valinnassa painotettiin erityisesti harrastustoimintaan osallistumisen matalaa kynnystä ja lasten elämänturvan tukemista.

Matalan kynnyksen toiminta turvaa erityisesti sellaisten nuorten ja lasten eväitä hyvään elämään, jotka muuten saattaisivat jäädä kaiken harrastustoiminnan ulkopuolelle. Valinnassa huomioitiin myös maantieteellinen monipuolisuus LähiTapiola Pohjoisen alueella Pohjois- ja Keskipohjanmaalla. Valitut kohteet hyödyntävät Nuori Pohjoinen -tukea esimerkiksi varustehankintoihin, tilavuokriin, huoltohankintoihin (esim. jääpussit) ja turnausmatkoihin.

- Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin, korostaa LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas.

Valitut tukikohteet:

Alavieskan Viri ry, Alavieska
Haapajärven Pesä-Kiilat f-tytöt, Haapajärvi
JHT Kalajoki Ry, Kalajoki
Kannuksen Ura Pesäpallojaosto, Kannus
Kaustisen Pohjan-Veikot ry, Kaustinen
Kyläkauppa Satumaa avoin yhtiö (jääkiekkokaukalo), Muhos Kylmälänkylä
Nivalan Sukeltajat Ry, Nivala
Nivala Cowboys (seuran juniorityöhön), Nivala
SBT Suola F09-10, Oulu
Kastellin Kiekko Pojat Ry, Oulu
OTP 09 -syntyneiden jalkapallojoukkue, Oulu
Lähirähinä (Jalkapalloseura Hercules ry), Oulu
Oulun hiihtoseura, mini-ja hopeasomparyhmä, Oulu
Pyhäjoen Wirta ry, Pyhäjoki
Team Tempo ry, Raahe
PARTIOLIPPUKUNTA TYRNÄVÄN MUSTAVARIKSET RY, Tyrnävä
TyPS salibandy juniorit, Tyrnävä
Utajärven Urheilijat, Utajärvi

Yhteensä lasten ja nuorten harrastustoiminnan rahallista tukea vuodelle 2019 haki 49 kohdetta LähiTapiola Pohjoisen alueelta Pudasjärveltä Perhoon. LähiTapiola Pohjoinen arvostaa kaikkien hakijoiden työtä lasten ja nuorten parissa ja toivottaa jokaiselle hakijalle, toiminnassa mukana oleville lapsille ja taustatiimille menestystä jatkoon. Seuraava Nuori Pohjoinen -tuen hakuaika on 1.2.2019-30.4.2019, joten tukea voi jälleen pian hakea täällä.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on yksi esimerkki LähiTapiola Pohjoisen vastuullisuustyöstä, jonka tavoitteena on toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa. LähiTapiola Pohjoinen haluaa tukea lapsen kasvua, kehitystä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, koska elämänturvan rakentaminen alkaa lapsuudesta.