Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola SavoTalous11.12.2018

Savo: LähiTapiola Savo voittoon Parasta Palvelua -kilpailussa

Kuopion kauppakamarin palveluvaliokunta järjesti yhdessä Savonia Ammattikorkeakoulun ja Savon Sanomien kanssa Parasta palvelua -kuluttajaäänestyksen, jossa savolaiset saivat hehkuttaa, miltä yrityksiltä he saavat parasta palvelua.

Palveluvaliokunnan tavoitteena on, että savolaisesta palvelusta nousee maakunnan vetovoimainen tunnusmerkki. Pyritään siihen, että Savossa asuvat, tänne muuttavat tai täällä matkailevat tietäisivät, että savolaisen palvelun laatuun voi luottaa ja itse palvelutapahtuma onnistuu varsin usein iloisesti yllättämään.

Yritykset saivat tällä kertaa ilmoittaa itsensä mukaan kisaan ja 78 yritystä kilpaili neljässä eri kategoriassa. Äänestäjiä oli 10 636 ja äänestystulokset olivat osa arviointia. Lisäksi kunkin kategorian parhaisiin yrityksiin tehtiin mystery shopping -vierailu Savonia-AMK:n yTiimin toimesta. Koko kisan voittajaksi valittiin Kuopion Eläinpuisto.

Rahoitus, vakuutus, hyvinvointi ja muut palvelut -sarjan voitti LähiTapiola Savo ylivoimaisella äänimäärällä jättäen taakseen OP Pohjois-Savon, mutta myös yhteistyökumppanimme Mehiläisen. Ilahduttavaa oli, että myös yhteistyökumppaneitamme sijoittui kisassa kolmen parhaan joukkoon, kuten KalPa Hockey Oy ja Original Sokos Hotel Puijonsarvi.

Asiakkaiden kommentteja LähiTapiola Savon erinomaisesta asiakaspalvelusta

  • Ystävälliset asiakaspalvelijat - asiat hoituu hyvin ja helposti.

  • Asiallinen yrityspalvelu.

  • Joka kerta asioidessa heidän palvelussa on näkynyt asiakaslähtöisyys, henkilökunta tekee työtä suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

  • Joustavaa, kiireetöntä ja asiantuntevaa palvelua.

  • Inhimillistä ja henkilökohtaista palvelua.

  • Osaava, ammattitaitoinen, ystävällinen, helposti lähestyttävä henkilökunta. Ei ole mitään kysymystä, mihin et apua saisi.

  • Kiitoksia myös erityisesti vaikeiden asioiden yksinkertaistamisesta kansankielelle.

Äänestäjiä palkittiin kilpailuun osallistuneiden yritysten toimesta. LähiTapiola Savo osallistui palkitsemiseen elämänturvan hengessä turvallisuustuotteilla. LähiTapiola Savon henkilökuntaa kiitettiin lahjakortein upeasta suorituksesta.

Lue uutinen kauppakamarin sivuilta.