Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Savo

  • Suonenjoki
  • Iisvedentie 3
  • 77600 SUONENJOKI
Puh.
017 684 4000
Avoinna ajanvarauksella

Ajankohtaista

Arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT: Osta autovakuutus verkosta - voita auton sisä- ja ulkopesu Autopuhdistus Karppaselta

Palkinto: Kolme autovakuutuksen 1.2.-31.3.2023 välisenä aikana verkosta ostanutta asiakasta voittaa autolleen Autopuhdistus Karppasen sisä- ja ulkopesun. Etu ei koske LähiTapiolassa jo vakuutettuja ajoneuvoja. Palkinnon arvo 109 € ja sitä ei voi muuttaa rahaksi.

Kilpailun järjestäjä: LähiTapiola Savo, Puutarhakatu 6, 70300 Kuopio

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä: 1.2.2023-31.3.2023

Kilpailuun osallistuminen: Kilpailuun osallistuvat kaikki verkossa kilpailun voimassaoloaikana autovakuutuksen ostaneet henkilöt. LähiTapiolan työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan.

Voittajille ilmoittaminen: Arvonta suoritetaan maanantaina 3.4.2023 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.


Sijoitamme varasi kuten omamme

Niin kauan kuin LähiTapiolassa on vakuutettu, on myös sijoitettu. Sijoitamme LähiTapiolan omia varoja vastuullisesti sekä pitkäjänteisesti ja samaan tapaan hoidamme myös kaikkien asiakkaidemme varallisuutta. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja asiantuntijamme ympäri Suomea auttavat sinua löytämään sopivat sijoittamisen ratkaisut.

Lue lisää sijoittamisen vaihtoehdoista.


Voimaa arkeen hanke

LähiTapiola_LokalTapiola

Hankkeen perustehtävä on turvata viljelijöiden työkykyä ja -hyvinvointia, kertoo MTK Pohjois-Savon hankekoordinaattorina toiminut Niina Suorsa ja LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Jani Kaarivaara.

Tilalla voi olla pieniä tai isoja haasteita, mutta pääasia on, ettei kenenkään tarvitse selvitä yksin. Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä niin suurilta kuin pieniltä maatiloilta. Teemme myös itse tilakartoituksia ja otamme yhteyttä esim. kumppaniverkoston suosituksesta.

Lue lisää Välitä viljelijästä hankkeesta.


Mitä tahansa tilalla sattuu, kaikki on vakuutuksen piirissä

Jukka Lyytikäinen

Meille LähiTapiola Savossa on tärkeää säilyttää asiakassuhteemme pitkinä ja luotettavina, tarjota kaikissa elämän vaihessa apua, talouden ja turvallisuuden asioissa. Katso koko haastattelu.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma - pe 8-17, la 9-15
017 684 4000
Korvaukset ma-pe 8-17
017 684 4000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531