LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa

Hyvä asiakkaamme,
Haluamme elämänturvayhtiönä varmistaa henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin. Tästä syystä kaikki LähiTapiola Pirkanmaan toimistot suljetaan ke 18.3.2020 alkaen toistaiseksi.
Otamme asiakkaita vastaan ajanvarauksella. Varaa aika osoitteessa www.lahitapiola.fi/henkilo/asiakaspalvelu/varaa-aika. Palvelemme myös verkkopalvelussa ja puhelimitse 03 3391 1200.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Kun tekeville ei satu, kaikki voittavat

LähiTapiola

Asiakkaanamme saat tukea turvallisuuden parantamiseen tilallasi, joka puolestaan näkyy sinulle pienempinä vakuutusmaksuina. Kun vahinkoja sattuu vähemmän, kaikki voittavat.

Lue lisää.


Terveysvakuutus ja TerveysHelppi muodostavat uudenlaisen Terve!–palvelun

LähiTapiola LokalTapiola

Uudenlainen Terve! sisältää Terveysvakuutuksen sekä TerveysHelpin. Terveysvakuutus korvaa lääkärin diagnoosin ja tarvittavat tutkimukset. TerveysHelppi tuo terveyspalvelut ulottuvillesi joka päivä klo 7–23. Kun sinulla on Terve!, saat terveysasiasi ja -huolesi selvitettyä nopeasti ja ilman pitkiä jonottamisia.

Lue lisää ja osta vakuutus.


Satovakuutuksella turvaat satosi sateen varalta

LähiTapiola LokalTapiola

Satovakuutuksessa on valittavana neljä eri turvatasoa. Uutuutena LaajaPlus-turvataso pitkään jatkuneen sateen aiheuttamiin tuhoihin.

Ota vakuutus ennen vakuutettavan kasvin kylvöä tai istutusta! Lue lisää.


Maatilan turvallisuus

Sähkötarkastus

Yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

Maatilan riskienhallinnassa ja vahinkojentorjunnassa keskeistä on sinun ja perheesi aktiivinen työ. Me LähiTapiolassa voimme tarjota sinun tueksesi tietoa ja työkaluja niin henkilö-, omaisuus- kuin taloudenhallinnanriskien pienentämiseksi.

Pyydä yhteydenottoa tästä!


Turvallinen maatila -videot

LähiTapiola LokalTapiola

Videoilla tartutaan maatilan turvallisuuden ja tuottajien työhyvinvoinnin eri teemoihin, tuottajien omasta näkökulmasta katsottuna.

Maatalous on yksi riskialttiimmista ammateista. Maataloustyössä sattuu vuosittain noin 6 000 työtapaturmaa.

LähiTapiola, Mela ja MTK haluavat videoiden avulla kannustaa maatalouselinkeinojen toiminnanharjoittajia kiinnittämään huomiota omaan merkittävään rooliinsa maatilan riskien hallinnassa ja vahinkojen torjunnassa. Videot on käsikirjoittanut ja kuvannut Maarit Poussa (Vinha Tuotanto Oy). Katso videot.


Sammutintarkastus on LähiTapiola Pirkanmaan maksuton asiakasetu

LähiTapiola

Käsisammuttimien tarkastus on maksuton asiakasetu LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille.

Voit viedä käsisammuttimesi tarkastettavaksi valtuuttamaamme huoltoliikkeeseen Tampereella ja Orivedellä. Tarkastus on maksuton etukuponkia vastaan. Etukuponki on voimassa 31.3.2020 saakka.


Asiakkaamme saavat maksuttoman etukupongin jättämällä meille viestin, soittamalla puh. 03 3391 1200 tai LähiTapiola Pirkanmaan henkilökunnalta lähimmältä toimistoltasi. Katso lähimmän toimistosi yhteystiedot täältä.


Metsänhoito­yhdistyksen jäsenedut

LähiTapiola LokalTapiola

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenen pitää ilmoittaa jäsennumeronsa LähiTapiolaan saadakseen edun. Lue lisää.


Ota käyttöösi varainhoidollinen osaamisemme

Sijoitusrahastot

Säästä itsellesi ja jälkipolville.

Varasi sijoitetaan sijoituskoriin säästöhenkivakuutuksen kautta. Sijoituskorin säästökohteiden muutoksista syntynyttä myyntivoittoa ei veroteta, vaan tuotot jäävät edelleen sijoitettaviksi. Tuottoja verotetaan vasta, kun sopimus päättyy tai kun nostat niitä.

Voit nostaa säästöjäsi, kun siihen on tarvetta tai vastaavasti tehdä lisäsijoituksia varallisuutesi karttuessa.

Ota yhteyttä

Henkilöasiakkaat ma-pe 8-18, la 10-16
03 3391 1200
Yritys- ja maatila-asiakkaat ma-pe 8.30-16.30
03 3391 1200
Korvaukset ma-pe 8-17
03 3391 1200
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h
+358 800 0 4531