Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Lappi

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi oman alueyhtiösi asiakkaaksi. Palvelemme sinua entistäkin paremmin ja paikallisemmin omassa alueyhtiössäsi, LähiTapiola Lapissa. Haluamme tarjota lappilaisille elämänturvaa; turvallisempaa, terveellisempää ja menestyksekkäämpää elämää.

Ajankohtaista

Yhdessä turvallisempi maatila

Johtavana maatilojen vakuuttajana olemme apunasi tarjoamalla maksuttoman huolenpitokäynnin, joka pitää sisällään tilasi turvallisuuden kartoittamisen. Turvallisuuskartoitus koostuu erilaisten, tilan toimintaa uhkaavien, riskien kartoittamisesta.

Turvallisuuskartoituksen lopputuloksena saat raportin tilasi turvallisuudesta ja ehdotuksen parannettavista kohdista. Voit omilla toimillasi vaikuttaa tilasi riskitasoon ja sitä kautta myös maatilavakuutuksesi hintaan. Lue lisää maatilan riskienhallinnasta.


Etuja kumppaneilta

Yhteistyöllä alan johtavien toimijoiden ja etujärjestön kanssa pyrimme edistämään LähiTapiolan maa- ja metsätalousasiakkaiden taloudellista etua sekä kehittämään palveluitamme yhä kattavammiksi. Asiakkaanamme saat etuja kumppaneiltamme. Tutustu etuihin.


Palovaroitinjärjestelmä-etusi

Tavoitteenamme on edistää maatilojen turvallisuutta ja toiminnan häiriöttömyyttä sekä olla osaltaan vaikuttamassa siihen, ettei vahinkoja sattuisi. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden palosuojata edullisesti talouskeskuksen rakennukset ja toiminnot Elotec-palovaroitinjärjestelmällä. Asiakkaanamme saat:

  • Palovaroitinkeskuksen veloituksetta
  • 10 %:n alennuksen muista palovaroitinjärjestelmän tuotteista

Ilmoita LähiTapiolan yhteyshenkilöllesi, kun haluat tarjouksen tuotantorakennuksien suojauksesta! Tutustu tarkemmin etuun.


Katso webinaarejamme

Käy katsomassa tuoreimmat webinaarimme!

Katso webinaareja

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-17, la 9-15
016 554 3600
Korvaukset ma-pe 8-16*
016 554 3600
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531