Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Keski-Suomi

  • Jämsä
  • Keskuskatu 13
  • 42100 JÄMSÄ
Puh.
014 574 3000
ma-ti
13-17
ke-pe
9-12
Toimisto on avoinna muina aikoina ajanvarauksella.

Ajankohtaista

Henkivakuutuksella turvaat taloutesi

Henkivakuutuksen avulla turvaat lähimmäistesi toimentuloa, jos kaikista ikävin tapahtuisi. Voit laajentaa vakuutusta turvaamaan myös itseäsi, jos esimerkiksi loukkaannut vakavasti ja et pysty enää töihin. Saat tukea maatilan tai yritystoiminnan jatkumiseen, jos sinulle yrittäjänä tapahtuu jotain.

Tutustu

Yhdessä turvallisempi maatila

Maatilan riskienhallinnassa ja vahingontorjunnassa keskeistä on sinun ja perheesi aktiivinen työ. Oma toimintasi ja huolellisuutesi vaikuttavat myös suoraan siihen, kuinka paljon vakuutusmaksuja maksat. Me tarjoamme tueksesi tietoa ja työkaluja.

Lue lisää riskienhallinnasta

Henkivakuutuksella turvaat taloutesi

Lakisääteiset vakuutukset ovat maatilayrittäjän turvan perusta. On kuitenkin tilanteita, joissa tarvitaan yksilöllistä lisäturvaa. Henkivakuutuksen tuoman taloudellisen turvan avulla varmistat yritystoiminnan jatkuvuuden ja turvaat perheesi toimeentulon ainakin pahimman yli.

Lue lisää henkivakuutuksesta.


Yhdessä turvallisempi maatila

Johtavana maatilojen vakuuttajana olemme apunasi tarjoamalla maksuttoman huolenpitokäynnin, joka pitää sisällään tilasi turvallisuuden kartoittamisen. Turvallisuuskartoitus koostuu erilaisten, tilan toimintaa uhkaavien, riskien kartoittamisesta.

Turvallisuuskartoituksen lopputuloksena saat raportin tilasi turvallisuudesta ja ehdotuksen parannettavista kohdista. Voit omilla toimillasi vaikuttaa tilasi riskitasoon ja sitä kautta myös maatilavakuutuksesi hintaan. Lue lisää maatilan riskienhallinnasta.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-17, la 9-15
014 574 3000
Henkilö- ja ajoneuvokorvaukset ark. 8-17
014 574 3000
Koti- ja omaisuuskorvaukset ark. 8-17
014 574 3000
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h / vrk
+358 8000 4531