LähiTapiola Kaakkois-Suomi

Lappeenranta

Toivotamme Sinut tervetulleeksi oman alueyhtiösi kotisivuille. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua vakuuttamisen, säästämisen ja sijoittamisen asioissa. Tavoitteenamme on olla johtava turvallisuuden, hyvinvoinnin ja talouden kumppani, lähellä asiakkaitamme. Asiakkaanamme olet yksi omistajistamme.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Muutoksia vakuutusmaksuissa vuonna 2018

LähiTapiola LokalTapiola

Muutoksia vakuutusmaksuissa vuonna 2018

Autovakuutukset: kasvaneen korvausmenon johdosta korotamme niiden autovakuutusten hintoja, joihin sisältyy törmäysosa. Näiden vapaaehtoisten autovakuutustuotteiden tuotenimiä ovat mm. Loisto-, Laaja- ja Peruskasko. Tariffikorotukset vaihtelevat tuotteittain 0 %:n ja 5 %:n välillä. Pitkään hyvänä säilyneen vahinkosuhteen johdosta alensimme osakasko –vakuutusten hintoja. Alennukset tariffiin olivat näissä tuotteissa 0 %:n ja 7 %:n välillä.
Henkilövakuutukset: kohonneen korvausmenon vuoksi korotimme sairaskuluvakuutus –turvien hintoja 7 %:lla.
Koira- ja kissavakuutukset: kohonneen korvausmenon johdosta maksuja nostetaan 0 – 7 % yksittäisistä tuotteista riippuen.
Metsävakuutukset: maksua alennetaan metsävakuutusmaksuindeksin muutoksen (-0,92 %) verran.
Koti- ja yritysvakuutukset: maksuja korotetaan kohonneiden korvauskustannusten johdosta keskimäärin 5 %.
Liikennevakuutus: maksuja korotetaan kohonneiden korvauskustannusten ja heikentyneen vahinkosuhteen johdosta 3 %.
Yleistä vakuutusmaksujen muutoksista: Vakuutusmaksuun vaikuttavat edellä mainittujen, korvausmenon kehityksestä riippuvien tariffimuutosten lisäksi monet vakuutetun kohteen ja vakuutuksenottajan yksilölliset tekijät, kuten vakuutuksenottajan, vakuutetun henkilön tai vakuutetun kohteen ikä. Indeksiin sidotun vakuutuksen vakuutusmaksut ja vakuutusmäärät muuttuvat indeksin muutoksen verran. Myös kampanja-alennus tai vastaava etuus on voinut muuttoa tai poistua. Mahdolliset vahingot ovat voineet vaikuttaa vakuutuksesi bonuskehitykseen. Vakuutuksen hintaan vaikuttavat muutokset astuvat voimaan vakuutuskauden vaihtuessa uuteen. Vuosiuudistuksen ajankohta on yksilöllinen jokaisessa vakuutussopimuksessa.


Hole in one -turva, maksuton asiakasetumme!

Hole in one

Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa vuonna 2018 kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutus korvaa onnistuneen holarin tai albatrossin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 euroon saakka. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin / seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tai albatrossi tehtiin. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Jos olet jo asiakkaamme, saat edun ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (puh. 05 634 1700) tai rekisteröitymällä tästä .

Turva lisätään maksuttomana etuna asiakkuuteesi ja sen myöntää LähiTapiola Kaakkois-Suomi. LähiTapiola Kaakkois-Suomella on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Jos et ole vielä asiakkaamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (puh. 05 634 1700) tai rekisteröidy tästä, niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!

Toimistojemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Toimintaohjeet, kun hole in one tai albatrossi on tehty:

1. Säästä tarjoilusta saatu kuitti.
2. Soita numeroon 05 634 1700 arkisin klo 9-16 ja tee vahinkoilmoitus puhelimitse.
3. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot.


Joko sinä olet sankari?

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiola on kouluttanut jo lähes 80 000 sankaria vuodesta 2016 lähtien, koska haluamme tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa. Tänä vuonna opetamme elvytystaitoja maamme viidesluokkalaisille ja asiakkaillemme yhdessä Punainen Risti Ensiavun kanssa.

Mitä enemmän joukossamme on sankareita, sitä pienemmillä vahingoilla selviämme.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Maatilan turvallisuus

Sähkötarkastus

Yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

Maatilan riskienhallinnassa ja vahinkojentorjunnassa keskeistä on sinun ja perheesi aktiivinen työ. Me LähiTapiolassa voimme tarjota sinun tueksesi tietoa ja työkaluja niin henkilö-, omaisuus- kuin taloudenhallinnanriskien pienentämiseksi.

Pyydä yhteydenottoa tästä!

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-19, la 10-16
05 634 1700
Ajoneuvokorvaukset ark. 8-19, la 10-16
05 634 1701
Kodin ja maatilan korvaukset ma - pe 8 - 17
05 634 1702
Henkilökorvaukset ark. 8-19, la 10-16
05 634 1703
MatkaHätäpalvelu 24 h
+358 800 0 4531