Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan uusi digitaalinen vakuutuspaketti Nippu hakee toimintamallia netin viihdepalveluista

30.5.2017 - Uutinen

LähiTapiola tuo kesäkuun alussa markkinoille täysin uudenlaisen digitaalisen vakuutuspaketin, joka perustuu maksukortilta veloitettavaan kuukausimaksuun. Vakuutuspakettiin on niputettu koti-, tapaturma- ja matkavakuutus. Nippu-vakuutuspaketti toimii 100 prosenttisesti verkossa ja sopii kaikille verkkoasioinnista kiinnostuneille ikään katsomatta.

LähiTapiolan tammi-helmikuussa teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan nuoret aikuiset (18-34-vuotiaat) ottavat matka- ja tapaturmavakuutuksen selvästi muita ikäryhmiä harvemmin. Tästä ikäryhmästä kolmella viidestä on ulkomaille lähtiessään matkavakuutus ja vain alle puolella on tapaturmavakuutus vapaa-ajalle.

Vakuutusasioiden hoitamiseen ikäryhmää motivoisi erityisesti digitaalinen asiointi. Kaksi viidestä 18–34-vuotiaista sanoo mahdollisuuden hoitaa kaikki vakuutusasiat verkossa tai mobiilipalveluilla tekevän vakuutusasioista ja niiden hoitamisesta mieluisampaa. Vielä suurempi osa, lähes kolme viidestä, arvostaa selkeitä ohjeita siitä, mitä vakuutus kattaa ja korvaa.

- Vakuutusten ostaminen ja hoito sekä sisällön ymmärtäminen koetaan usein haastavaksi. Halutaan helppo ja edullinen vakuutus, joka kattaa niin sanotut pakolliset asiat, jota voi ylläpitää sujuvasti digikanavassa ja jonka sisältö on helposti ymmärrettävissä, LähiTapiolan digijohtaja Petri Vuorinen sanoo.

Uudenlainen 3-in-1 henkilöasiakkaille


Alusta asti yhdessä asiakkaiden kanssa kehitetty, 100 prosenttisesti verkossa toimiva Nippu sisältää koti-, tapaturma- ja matkavakuutusten tarjoamaa vakuutusturvaa uudella tavalla paketoituna. Paketti tarkoittaa sitä, että Nippu sisältää aina saman vakuutusturvan – siihen ei voi lisätä mitään eikä siitä voi jättää mitään pois. Ratkaisussa asiakas hoitaa verkossa ostamisen, yhteydenpidon, tietojen muuttamisen ja korvauksen hakemisen.

- Maksamisen suhteen olemme hakeneet mallia Netflixin ja Spotifyn kaltaisilta toimijoilta, jotka erityisesti nuoret aikuiset ovat jo ottaneet omakseen. Nipun voi maksaa kuukausittain maksukortilta menevällä veloituksella. Nipun käyttöliittymä sekä selkeä tapa kertoa vakuutuksista rennommalla tyylillä on asiakkaiden mielestä onnistunut yhdistelmä, summaa Vuorinen.

Tutustu uuteen Nippu-vakuutukseen osoitteessa www.nippuvakuutus.fiLisätiedot:

Petri Vuorinen, digijohtaja, LähiTapiola, 040 711 6866
Kyösti Knuuttila, viestintäpäällikkö, LähiTapiola, 050 5999 720

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi