Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan elämänturvateko: Terveysvakuutus kaikille suomalaisille

14.3.2017 - Terveys

LähiTapiola on tuomassa markkinoille uuden ja ainutlaatuisen matalan kynnyksen terveysvakuutuksen. Uusi vakuutus maksaisi halvimmillaan vain muutamia euroja kuukaudessa ja kattaisi diagnoosin, lääkärin vastaanoton, kuvantamisen sekä laboratoriotutkimukset.

Suomalaisista vain yhdellä viidestä on yksityinen sairaskuluvakuutus.

- Nykyisin julkisen terveydenhuollon asiakkaat saattavat joutua jonottamaan ensimmäistä käyntiä lääkärillä viikkojen ajan. Uudella terveysvakuutuksella hoitoketju käynnistyisi jo yhdellä soitolla Terveyshelppiin, kertoo LähiTapiolan kehitysjohtaja Harri Aho.

Terveysvakuutuksen ytimessä on LähiTapiolan Terveyshelppi sekä digitaaliset hoitaja/lääkäri-etäpalvelut. Terveyshelppi on puhelinpalvelu, jossa asiakas saa nopeasti osaavia neuvoja kaikenlaisiin vaivoihin flunssasta luunmurtumiin, ympäri Suomen.

- Ammattilainen kykenee arvioimaan tilanteen paremmin ja ohjaamaan asiakkaan oikealle terveydenhuollon ammattilaiselle, joko digitaaliseen hoitokanavaan tai vastaanotolle. LähiTapiolan valtakunnallinen hoitolaitoskumppaniverkosto ja julkinen terveydenhuolto ovat asiakkaan käytettävissä, eikä asiakas tarvitse omaa rahaa hoidossa asioidessaan. Merkittävä määrä yhteydenotoista voidaan kuitenkin ratkaista jo Terveyshelpin hoitajalinjassa, kommentoi Aho.

Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä Terveyshelppiin. Sieltä on annettu ja saatu apua sairas- ja tapaturmatilanteissa viikon jokaisena päivänä jo lähes 100 000 kertaa.

Asiakkaan valinnanvapaus


Uutta vakuutusta varten tehdyissä asiakashaastatteluissa yleisiksi arvoa tuottaviksi asioiksi nousivat nopeus, helppous, huolettomuus ja turvallisuus.

”Mulla on huoli perheenjäsenistä. Tämä olisi sen hintainen vakuutus, että sen voisi yhtään sen enempää ajattelematta lapsillekin ottaa”

-Nainen, 56v – lapset aikuisia

Uudella terveysvakuutuksella asiakkaalla olisi käytössään laajin mahdollinen valinnanvapaus terveytensä edistämiseen sekä laadukkaan hoidon nopeaan käynnistämiseen. Pyrkimyksenä on saada tuote markkinoille tämän vuoden aikana.