Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Pohjoinen2.1.2023

Puhdin laboratoriotestit hyvinvoinnin tukena, hyödynnä Pohjoisen -20 % asiakasetu

Tarjoamme LähiTapiola Pohjoisen 160 v. juhlavuoden uutena asiakasetuna Puhdin testipaketin 20 % alennuksella nykyisille ja uusille sairauskuluvakuutusasiakkaillemme.  Omistaja-asiakkaiden etu on voimassa koko vuoden 2023 ajan. Etu koskee vain LähiTapiola Pohjoisen sairauskuluvakuutusasiakkaita ja sitä voi hyödyntää nykyiset ja uudet asiakkaat.

LähiTapiola Pohjoisen 160 v. juhlavuoden uutena asiakasetuna 20 % alennuksella sairauskuluvakuutusasiakkaillemme tarjottava Puhdin testipaketti on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

Puhti-terveystarkastuksessa (normaalisti 99 €) mukana täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, rautavarastot eli ferritiini, tulehdustilaa sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat laboratoriotutkimukset. Etu käy myös muihin Puhdin testipaketteihin kuten esimerkiksi liikkujien tai yli 50-vuotiaiden testipaketteihin.

Laboratoriotutkimukset ilman lääkärin lähetettä. Näytteenotto Mehiläisen laboratoriossa 50 paikkakunnalla ympäri Suomen, esimerkiksi Oulussa, Raahessa, Kalajoella, Ylivieskassa ja Haapajärvellä.

Tulokset saadaan yleensä jo seuraavana arkipäivänä, jolloin nähtävissä on henkilökohtainen, selkeä ja helppolukuinen raportti Oma Puhti -sivulla.

o Siirry Puhdin verkkosivuille: https://www.puhti.fi/tuotteet
o Valitse testipaketti, lisää ostoskoriin ja siirry maksamaan
o Syötä elämänturvaajaltamme saamasi etukoodi Lisää lahjakortti tai koodi -kohtaan.

Muistathan tehdä tilauksen Puhdin nettisivuilla ennen laboratorioon menoa, etukoodia ei voi käyttää laboratorion kassalla.

o Tulokset saat yleensä jo seuraavana päivänä Oma Puhti -raportille.

o Saat viestin sähköpostilla sekä tekstiviestillä, kun tulokset ovat valmiina. Pääset kirjautumaan Oma Puhti -raportille pankkitunnuksillasi.

o Näet raportilta helposti, ovatko arvosi viitearvojen sisällä. Voit lukea lisää eri aiheista, kuten kolesterolin tai D-vitamiinin merkityksestä terveyteen ja hyvinvointiin sekä miten niihin voi vaikuttaa myös omilla elintavoilla.

o Raporttiin ei sisälly lääkärin lausuntoa tai henkilökohtaista tulkintaa tuloksista.

o Mikäli tuloksesi poikkeavat viitearvoista, epäilet sairautta tai sinulla on oireita, on tuloksista hyvä keskustella terveydenhoidon ammattilaisen kanssa. Otathan tarvittaessa itse yhteyttä Mehiläisen asiantuntijaan. Neuvontapalveluihin on linkki Oma Puhti -raportilla, neuvontapalvelu ei sisälly testin hintaan.

o Laboratoriotestit analysoidaan Mehiläisen laboratoriossa ja tulokset ovat Mehiläisen terveydenhoidon ammattilaisten käytettävissä asioidessasi Mehiläisen lääkärin kanssa. Tulokset siirtyvät nähtäville myös Oma Kanta -palveluun.

o Tulokset eivät tule LähiTapiola Pohjoisen tietoon.