Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaatMaatila-asiakkaatTietoa LähiTapiolasta
FI
UutishuoneLähiTapiola-ryhmäTöihin meilleVastuullisuus
AjankohtaistaYhtiöt tiedottavatNäkökulmia
EtusivuUutishuoneAjankohtaistaYhtiöt tiedottavatNäkökulmiaLähiTapiola-ryhmäYhtiöryhmätietoaYhtiötToiminnan tarkoitusLähiTapiola-ryhmän raportitKumppanuudet ja yhteistyöTöihin meilleLähiTapiola työnantajanaYrittäjänä LähiTapiolassaOpiskelijalleAvoimet työpaikatVastuullisuusVastuullisuus LähiTapiolassaYhteiskuntasuhteetKumppanuudet ja lahjoituksetHenkilöasiakkaatYritysasiakkaatMaatila-asiakkaatTietoa LähiTapiolasta
UutishuoneLähiTapiola-ryhmäTöihin meilleVastuullisuus
NäkökulmiaAjankohtaistaYhtiöt tiedottavatNäkökulmia
Kare HallamaaTalous8.6.2023Sijoittajan ilmainen lounas syntyy hajauttamalla ja hallitsemallaMiten saan hyvän tuoton sijoitussalkulleni? Eikö tuottavin konsti ole vain valita parhaimmat osakkeet salkkuun? Seligson & Co:n salkunhoitaja Kare Hallamaa avaa, miksi sijoittaja voi syödä ilmaista lounasta vain hajauttaen.
Näkökulmia
Heikki UrpelainenTalous30.9.2025Trumpin lääkediilistä päänsärkyä piensijoittajille ja Euroopan taloudelleTrump lupaa halvempia lääkkeitä amerikkalaisille. Syyskuun lopulla ilmoitettu huima 100 prosentin tulli oli kenties väärintulkinta. Säikähdys Euroopassa ei kuitenkaan ollut aiheeton, sillä tullit ja hintasääntely uhkaavat lääkevalmistajia. Piensijoittajan kannattaa tähyillä Atlantin taakse ja muutakin terveysalaa kuin lääkkeitä, kirjoittaa LähiTapiola Varainhoidon salkunhoitaja Heikki Urpelainen.Jari JärvinenTalous9.9.2025LähiTapiola Maailma-rahastot – Vuosien menestystä ja harkittua sijoittamista LähiTapiolan Maailma-rahastot ovat vuosien ajan osoittaneet, että selkeä strategia ja harkitut päätökset johtavat menestykseen kansainvälisissä vertailuissa. LähiTapiola Varainhoidon pääekonomisti ja johtaja Jari Järvinen avaa näkemyksiään menestyksen taustalla olevasta sijoitusstrategiasta.Jaana SohlmanMaa- ja metsätalous3.9.2025Minkä perjantairuoan valitset? Maanviljelijänä ja suomalaisen ruoan tuottajana kiinnitän aina huomiota ruoan alkuperään – myös mättöperjantaina.
Katso lisää näkökulmia
UutishuoneNäkökulmiaSijoittajan ilmainen lounas syntyy hajauttamalla ja hallitsemallaHaluatko silti vaihtaa kielen?KylläEn