Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous6.6.2022

LähiTapiola Henkiyhtiö parantaa henkivakuutusasiakkaittensa vakuutusturvaa

LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö parantaa henkivakuutusasiakkaidensa turvaa uudella asiakasedulla. Roolimme elämänturvayhtiönä on varmistaa asiakkaillemme riittävä taloudellinen varautuminen elämän eri tilanteissa.Lue lisää asiakasedusta

LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö haluaa osaltaan auttaa asiakkaitaan parantamaan taloudellista turvaansa. Siksipä korotimme henkivakuutusasiakkaidemme vakuutusturvan määrää uudella asiakasedulla, jonka suuruus tänä vuonna on 25 prosenttia. Esimerkiksi jos kuolemanvaravakuutuksen vakuutusmäärä on 100 000 euroa ja asiakasetu on 25 prosenttia, korvaustilanteessa edunsaajalle maksettava korvaus on 125 000 euroa. Toivotamme myös kaikki uudet asiakkaat tervetulleiksi ja uuteen vakuutukseen edun saa vakuutusmaksun alennuksena, joka vuonna 2022 on 20 prosenttia.

- Asiakkaidemme omistamana yhtiönä meille on erityisen tärkeää, että omistaja-asiakkaamme hyötyvät LähiTapiolan menestyksestä. Hyvän tuloksen ja vakavaraisuutensa ansiosta LähiTapiola Henkiyhtiö parantaa nyt asiakasetuja entisestään, LähiTapiola-ryhmän pääjohtaja Juha Koponen sanoo.

- Tällä elämänturvateolla haluamme palkita ja kiittää asiakkaitamme pitkäkestoisesta asiakkuudesta ja tarjota heille jatkuvaluonteisen edun. Asiakasetu konkretisoi tavoitettamme kehittää omistaja-asiakkaidemme etuja ja kasvattaa asiakkuudesta saatavia hyötyjä.

Asiakasetu on LähiTapiola Henkiyhtiön hallituksen vuosittain vahvistama asiakashyvitys. Edun antaminen ja sen suuruus vahvistetaan vuosittain. Asiakasedun voi saada henkivakuutukseen, eli turvaan kuoleman varalle, ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukseen.

- Epävarmuus on lisännyt suomalaisten kotitalouksien halua varautua taloudellisesti elämän ikäviä yllätyksiä varten, kertoo johtaja Veera Lammi LähiTapiola Henkiyhtiöstä.

Vakava sairaus, työkyvyttömyys tai jopa perheen elättäjistä toisen kuolema ovat tilanteita, jotka voivat vaikeuttaa selvästi perheen taloudellista asemaa. ETLA:n tuoreen tutkimuksen mukaan vain noin kymmenellä prosentilla suomalaisista on henkivakuutus. Huoltajan kuolemasta aiheutuvan henkivakuutusturvan vajeeksi Etla laski keskimäärin 65 000–70 000 euroa henkilöä kohti.

-Tutkimuksenkin perusteella suomalaiset henkiturvat eivät ole riittävän suuria kattamaan todellisia vastuita, kun huomioidaan velat ja esimerkiksi lapsiin liittyvät taloudelliset vastuut. Roolimme elämänturvayhtiönä on varmistaa asiakkaillemme riittävä taloudellinen varautuminen elämän eri tilanteissa. Henkilökohtainen taloudellinen turva ja yhteiskunnan tarjoama sosiaaliturva muodostavat kokonaisuuden, joka tukee suomalaisten kotitalouksien selviytymistä myös elämän ikävissä tapahtumissa, Lammi kertoo.

Viestimme edun saavia asiakkaita lähipäivinä. Edun saamiseen voi liittyä rajauksia.

Tutustu henkivakuutuksen asiakasetuun täältä.