Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
21.12.2016

Työtapaturmavakuutuksesta korvattavien lääkkeiden laskutus muuttui

Työtapaturmavakuutuksen keskitetty apteekkilaskutus päättyi vuoden 2016 lopussa. Apteekit eivät enää myönnä työtapaturma- ja ammattitautipotilaille lääkkeitä maksutta ilman vakuutusyhtiön maksusitoumusta. Apteekit ohjeistavat asiakkaita maksamaan lääkkeet ensin itse, ja hakemaan sen jälkeen korvauksen vakuutusyhtiöstä.

LähiTapiola on lähettänyt syksyllä 2016 maksusitoumukset tai tiedotekirjeen lääkelaskutuksen muuttumisesta nykyisille korvausasiakkaille, joiden lääkkeet korvataan työtapaturmavakuutuksesta. Maksusitoumuksella asiakas saa lääkkeet maksutta apteekista. Jos asiakkaalle on työtapaturmasta johtuen korvattu säännöllisesti lääkkeitä, eikä hän ole saanut LähiTapiolalta kirjettä tai maksusitoumusta, pyydämme ottamaan yhteyttä palvelunumeroomme (09) 453 3665 (ma-pe klo 8-16).

LähiTapiola sitoutuu maksamaan maksusitoumusten mukaiset lääkelaskut apteekille. Laskutuksen nopeuttamiseksi suosittelemme apteekkeja käyttämään verkkolaskutusta. Laskun maksusitoumustunnuksena on oltava asiakkaan vakuutus- tai vahinkonumero. LähiTapiolan ajantasaiset verkkolaskuosoitteet vahinkoihin liittyvissä laskuissa löytyvät osoitteesta www.lahitapiola.fi/vahinkolaskut

Lisätietoja maksusitoumuksista ja apteekkilaskutuksesta

Lisätietoja vahingoittuneiden maksusitoumuspyynnöistä ja apteekkilaskutuksesta saa palvelunumerosta (09) 453 3665
(ma-pe klo 8-16).