Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
13.12.2016

Harri Aho LähiTapiolan kehitysjohtajaksi

Harri Aho on nimitetty LähiTapiolan kehitysjohtajaksi vastuullaan erityisesti terveys- ja hyvinvointipalveluiden kehittäminen. Nimitys astuu voimaan heti. Aho tulee LähiTapiolaan Pohjola Terveyden toimitusjohtajan paikalta.

Harri Aho (47) aloittaa uudessa tehtävässään LähiTapiolan kehitysjohtajana heti. Nimitys on luonteva jatko LähiTapiolan matkalla elämänturvayhtiöksi. Yhtiö aikoo jatkossa panostaa vakuutusyhtiön uudistamiseen ja vahinkojen ennalta ehkäisyyn.

- Käsissämme on historiallisen suuri muutos vahinkokeskeistä yhtiöstä vaikuttavuuskeskeiseksi yhtiöksi. Aiomme kasvaa ja uudistua erityisesti terveys- ja hyvinvointipalvelujen alalla ja olemme erittäin iloisia Harri Ahon liittymisestä riveihimme, sanoo LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisander.

Aho tunnetaan vahvana uudistajana ja tätä hän tulee tekemään myös LähiTapiolassa.

- Näen edessäni valtavan potentiaalin. Aiomme viedä LähiTapiolan vakuutustarjooman täysin uudelle tasolle. Panostukset, joita olemme yhtiönä nyt tekemässä, avaavat meille aivan uudenlaista pelikenttää ja mahdollisuuksia, kommentoi LähiTapiolan uusi kehitysjohtaja Harri Aho.

LähiTapiola on jo aiemmin kertonut perustavansa uudenlaisen elämänturvakonttoreiden verkoston Suomeen. Saman katon alta saa jatkossa terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden palveluita. Lisäksi lähivuosina perustetaan täysin uudentyyppisiä elämänturvataloja, joista ensimmäinen avaa ovensa Turussa ensi vuoden aikana.

Työssään Aho raportoi suoraan pääjohtaja Erkki Moisanderille.

Lisätiedot:
Harri Aho, kehitysjohtaja, LähiTapiola
0400 783777

Erkki Moisander, pääjohtaja, LähiTapiola-ryhmä
09 4531