Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
4.9.2013

LähiTapiolalta markkinoille uusi asuntolainavakuutus

LähiTapiola tuo markkinoille asuntolainavakuutuksen, joka tuo selkeyttä ja reiluutta lainaturvavakuutusten tarjontaan. Uusi asuntolainavakuutus tuo turvaa sekä tapaturmasta että sairaudesta johtuvan pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalle. Asiakas voi valita itselle sopivimman turvan ja se on voimassa koko laina-ajan. Uuden tuotteen nimi on Reilumpi asuntolainavakuutus.

Reilumpi asuntolainavakuutus on suunniteltu LähiTapiolan asiakkaiden toiveiden perusteella. Vakuutukseen voi valita turvaa joko kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden tai molempien varalle. Korvausta voi saada sekä tapaturman että sairauden aiheuttamasta pysyvästä työkyvyttömyydestä tai kuolemasta.  Korvauksen saamisen edellytykset on pyritty pitämään selkeinä – esimerkiksi korvausehdoissa ei ole sairauskohtaisia rajoituksia.

Valittu turva on voimassa koko laina-ajan. Lisäksi valittua turvan määrää voi muuttaa esimerkiksi elämäntilanteen muuttuessa.

Vakuutusturva on aina oikealla tasolla, sillä vakuutusturva seuraa lainan määrää. Asiakas maksaa kuukausittain vain silloisen lainavastuunsa mukaista vakuutusmaksua, ei yhtään ylimääräistä. Vakuutusmaksu veloitetaan kuukausittain lainan lyhennysten ja koronmaksun yhteydessä suoraan tililtä.

Reilumpi asuntolainavakuutus voidaan tehdä yhdelle tai kahdelle henkilölle. Pariskunta voi saada yhtä laajan turvan niin halutessaan.

Vakuutusturva seuraa lainan määrää
”Asuntolainan ottaminen on suuri päätös. Pitkän lainasopimuksen aikana voi tapahtua odottamattomia asioita, joista ikävimpiin – kuolemaan ja pysyvään työkyvyttömyyteen – kannattaa  varautua. Toisin kuin perinteinen henkivakuutus, Reilumpi asuntolainavakuutus on sidottu asuntolainan määrään” LähiTapiola Pankin toimitusjohtaja Marja Pajulahti kertoo.

”Reilumpi asuntolainavakuutus on tervetullut ja odotettu lisä henkilöturviemme valikoimaan”, sanoo LähiTapiola Henkivakuutusyhtiön toimitusjohtaja Minna Kohmo. ”On hienoa, että voimme tarjota asiakkaillemme reilun ja vaivattoman tavan turvata talous ikävimmän varalta”.

Reilumpi asuntolainavakuutus on tarkoitettu LähiTapiola Pankin asuntolaina-asiakkaille.  Se on LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön ja LähiTapiola Pankin yhteistyönä kehittämä tuote.

Lisätiedot:

Marja Pajulahti, toimitusjohtaja, LähiTapiola Pankki, puh. 040 8428 665
Minna Kohmo, toimitusjohtaja, LähiTapiola Henkiyhtiö, puh. 050 556 6507

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi