LähiTapiola Olympiastadionin pääyhteistyökumppaniksi

9.8.2018 - Terveys

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiola ja Olympiastadion allekirjoittivat sopimuksen laajasta yhteistyöstä. Elämänturvayhtiö LähiTapiola haluaa olla mukana turvaamassa tätä tärkeää palaa Suomen urheiluhistoriaa ja edistää kaikkien suomalaisten kiinnostusta urheilua, liikuntaa ja kulttuuria kohtaan.

- Elämänturvayhtiönä haluamme edistää asiakkaidemme hyvinvointia ja elämänlaatua. Siksi liikunta ja sen tuomat terveyshyödyt ovat tärkeä osa LähiTapiolan terveyden, talouden ja turvallisuuden kokonaisuutta, sanoo LähiTapiolan markkinointijohtaja Olli-Pekka Pohjanmäki.

Stadion etsii yhteistyökumppaneikseen yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat merkittävällä tavalla vaikuttaneet Suomen yhteiskunnan rakenteeseen ja kehitykseen. Yli 150 vuotta sitten alkanut suomalaisten yhteisten asioiden turvaaminen vakuutusten kautta on mainio esimerkki kotimaisesta yhdessä tekemisestä.

- Olympiastadion on uuden aikakauden kynnyksellä. Uudistetulla Olympiastadionilla on läsnä niin menneisyys, nykyisyys kuin tulevaisuus. Yhteistyökumppanimme jakavat arvomme ja ovat merkittävässä roolissa mahdollistamassa tulevia elämyksiä suomalaisille ja Suomessa vieraileville, sanoo Stadion-säätiön toimitusjohtaja Maija Innanen.

- Suomalaiset arvostavat pysyvyyttä ja sitä, että jotain näin arvokasta säilytetään. Maailmalla harva kesäolympialaisissa käytetyistä stadioneista on nykyään aktiivisessa käytössä. Siksi stadionin uudistaminen on jo pelkästään kestävän kehityksen näkökulmasta merkittävä hanke, jota haluamme olla tukemassa, Pohjanmäki jatkaa.