LähiTapiola myy korkealaatuisen asuntokiinteistöportfolion AXA Investment Managers – Real Assets:n hallinnoimalle rahastolle

23.4.2018 - Talous

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiolan myymässä portfoliossa on yhteensä 89 asuntoa.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallinnoima rahasto Tapiola KR IV Ky myy asuntoportfolion, joka koostuu kolmesta asuinkiinteistöstä, AXA IM – Real Assets:n hallinnoimalle rahastolle. Portfoliossa on yhteensä 89 asuntoa ja vuokrattavaa pinta-alaa 5 632 m2.

Modernit kiinteistöt ovat valmistuneet välillä 2011 ja 2015 ja kohteet ovat täyteen vuokrattuja. Kiinteistöt sijaitsevat omalla tontilla Tapiolassa ja Lauttasaaressa, jotka ovat pääkaupunkiseudun halutuimpia asuinalueita. Korkealaatuiset asunnot loistosijainneilla juuri valmistuneen länsimetron läheisyydessä takaavat vahvan kysynnän vuokra-asunnoille.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että merkittävä kansainvälinen kiinteistösijoittaja näkee Suomen asuntosijoitusmarkkinan kiinnostavana ja jatkaa sijoituksia huippuluokan asuntokohteisiin. toteaa LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n kiinteistörahastojohtaja Kim Särs.

JLL toimi kaupassa LähiTapiolan neuvonantajana.