Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Henkiyhtiön maksutulo ylitti ensi kertaa puoli miljardia euroa

1.3.2018 - Talous

LähiTapiola Henkiyhtiön maksutulon kasvu oli 22,4 prosenttia.

LähiTapiola Henkiyhtiön liiketulos oli 48,4 miljoonaa euroa (63,4 milj. e) ja kokonaistulos oli 64,0 miljoonaa euroa (72,7 milj. e). Vakuutusmaksutulo oli 516,0 miljoonaa euroa (421,7 milj. e).

Solvenssi II -vakavaraisuussääntelyn mukainen vakavaraisuus oli vahva vakavaraisuussuhteen ollessa 191,5 prosenttia.

LähiTapiola Henkiyhtiön toimitusjohtaja Minna Kohmon kommentit:

”Vuosi 2017 sujui osaltamme hyvin. Ensi kertaa maksutulomme nousi yli puolen miljardin euron. Maksutulon kasvu oli vahvaa. Maksutulo kasvoi 22,4 prosenttia 516 miljoonaan euroon. Myös tuloksemme oli hyvällä tasolla.
Kaikkien vakuutuslajiemme myynti sujui hyvin, mutta erityisen vahvaa kehitys oli säästövakuutuksissa.

Asiakkaidemme elämänturvan parantaminen on toimintamme keskeinen periaate. Elämänturvaan kuuluu myös pyrkimys taloudelliseen omavaraisuuteen. Viime keväänä toimme markkinoille aivan uudenlaisen vakuutuksellisen varainhoidon konseptin. Se tarjoaa suuren sijoittajan välineet ja edut kaikkien asiakkaidemme saataville. Uudessa ratkaisussa sijoitam-me asiakkaidemme varat samoihin kohteisiin, joihin LähiTapiola Henkiyhtiö sijoittaa. Kysyntä kertoo, että asiakkaat ovat ottaneet uudistuksen hyvin vastaan.

Autamme asiakkaitamme terveempiin elintapoihin ja lisäsimme asiakkaidemme keskuudessa suuren suosion saavuttaneeseen Älyhenkivakuutukseen uusia hyvinvointipalveluita."

Katso Henkiyhtiön tuloslaskelma kokonaisuudessaan