Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista – kiitos kuuluu jokaiselle elämänturvaajalle

9.3.2021 - Talous

LähiTapiola on valittu yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista Eezy Spiritin toteuttamassa kilpailussa. Saimme erinomaiset tulokset ROIHU-henkilöstötutkimuksessamme ja nousimme näin innostavimpien yritysten joukkoon toista vuotta peräkkäin.

Suomen innostavimmat yritykset -tunnustuksen saavuttavat vuosittain vain parhaisiin henkilöstötutkimuksen tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot. Tunnustus viestii henkilöstömme korkeasta omistautuneisuudesta ja siitä, että meillä toimintaa kehitetään pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstön kanssa.

- On upeaa, että hyvin poikkeuksellisista ajoista huolimatta meillä on erinomainen vuosi takanamme myös henkilöstökokemuksen osalta. Olen ylpeä ja vaikuttunut siitä, miten sitoutuneesti henkilöstömme on näinä erityisinä aikoina vienyt elämänturvaa asiakkaidemme arkeen – hyväntahtoisella, intohimoisella ja rohkealla asenteella. Olemme innostavimpien työpaikkojen joukossa toista vuotta peräkkäin – kiitos tästä hienosta saavutuksesta kuuluu elämänturvaajillemme. Tätä on mahtava juhlia yhdessä, iloitsee LähiTapiola -ryhmän pääjohtaja Juha Koponen.

Lue lisää Suomen innostavimmat tunnustuksesta: http://www.innostavimmat.fi/