Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Private Banking jatkaa yksityispankkipalveluiden ykkösenä - henkilökohtainen palvelu ja palvelujen läpinäkyvyys auttoivat säilyttämään kärkisijan

17.8.2020 - Talous

Henkilökohtainen palvelu siivitti LähiTapiolan Private Banking -palveluiden vertailun kärkeen jo toisen peräkkäisen kerran. LähiTapiola Private Banking jatkoi jaetulla ykkössijalla yksityispankkipalveluiden hinta-laatusuhteella vertailtuna.

Yksityispankkien tarjoaman palvelun laatu on laitettu jälleen paremmuusjärjestykseen. Private Banking 2020 -tutkimuksessa sijoittajat arvioivat hinta-laatu -suhteella mitaten LähiTapiola Private Bankingin palvelut jaetulle ykkössijalle. LähiTapiola sijoittui myös 2018 toteutetussa edellisessä tutkimuksessa ykkössijalle hinta-laatu -suhteessa. Tutkimuksessa mitattiin 20 eri osa-aluetta ja LähiTapiola Private Banking oli 16 paras.

- Asiakkaamme näkevät vahvuuksinamme henkilökohtaisen palvelun ja kyvyn asettaa asiakkaan etu yhtiön edun edelle eri tilanteissa. Asiakkaidemme omistamana yhtiönä palvelumalliimme on luontaisesti sisäänrakennettu läpinäkyvyys esimerkiksi palveluiden kustannuksista ja sijoittamiseen liittyvien riskien avaamisesta asiakkaalle. Näistä saimme myös vertailussa kiitosta, kertoo johtaja Samu Anttila LähiTapiola Henkiyhtiöstä.

LähiTapiola-ryhmä on rakentanut yksityispankkipalveluaan usean vuoden ajan ja kehittänyt sitä jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella.

- On hienoa, että raportoinnissa olimme vertailun ykkönen kaikilla osa-alueilla. Kustannusrakenteen avaaminen asiakkaille avoimesti on erittäin tärkeää ja olemme panostaneet raportointiin paljon. On myös tärkeää, että asiakkaat kokevat, että olemme käytettävissä ja meillä on aikaa heidän taloutensa katsomiselle kokonaisuutena, Anttila toteaa.

Yksityispankkipalvelut on lähtökohtaisesti suunnattu keskimääräistä varakkaammille sijoittajille, jotka haluavat varainhoidon ammattilaisen näkemystä sijoituspäätöksiinsä tai täyden valtakirjan varainhoitopalvelua. LähiTapiola erottuu vertailun muista yksityispankkipalveluiden tarjoajista selvästi alhaisemmalla minimisalkulla. LähiTapiolan yksityispankkipalveluiden asiakkaaksi pääsee 100 000 euron sijoitusvarallisuudella, kun muiden palveluntarjoajien asiakkuudelle ovet aukeavat tyypillisesti 200 000 – 500 000 sijoitusvarallisuudella.

- Asiakkaidemme omistamana yhtiönä olemme halunneet avata yksityispankkipalvelumme mahdollisimman laajan yleisön ulottuville ja valtakunnallisen verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan yksityispankkipalveluita kattavasti eri puolilla Suomea, Anttila päättää.
Private Banking 2020 -tutkimukseen vastasi 476 yksityispankkipalveluita käyttävää Osakesäästäjien jäsentä.

Tutkimuksen suunnitteli ja toteutti Sanamanteri. Tutkimuksen tuloksia käsiteltiin Viisas Raha -lehden numerossa 5/2020.

Tutustu LähiTapiola Private Bankingin palveluihin täältä.

Tutustu säästämisen ja sijoittamisen palveluihimme

Asiakkaanamme pääset sijoittamaan rahasi kohteisiin, joihin uskomme ja itsekin sijoitamme. Kansainvälinen rahastoluokittaja Lipper valitsi meidät vuonna 2020 Pohjoismaiden parhaaksi varainhoitajaksi pienten yhtiöiden sarjassa.

Lue lisää