Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Uusimaa: LähiTapiola lahjoittaa tablet-tietokoneita etäopiskelun edistämiseksi

17.4.2020 - Turvallisuus

Etäopetus asettaa isot vaatimukset koululaisille ja perheille. Monessa perheessä tietokoneita ei ole riittävästi tai ei ollenkaan. Edessä voi olla tilanteita, missä koulupäivä venyy tai katkeaa kun perheen ainutta tietokonetta joutuu jakaa monien kanssa.

LähiTapiola Uusimaa lahjoitti Kevätkummun koululle 11 tablet-tietokonetta helpottaakseen koulun oppilaiden etäopiskelua.
Koulun rehtori Markku Antinluoma kiittää lahjoituksesta oppilaiden puolesta – se on hieno tuki etäoppimisen toteuttamiseen. Lahjoituksella lisätään oppilaiden tasa-arvoa ja mahdollistetaan kaikille yhtäläinen mahdollisuus oppimiseen, Antinluoma lisää.

Olemme iloisia, että voimme olla mukana edistämässä ja helpottamassa koululaisten etäopiskelua, toteaa LähiTapiola Uusimaan toimitusjohtaja Erik Valros. Näissä poikkeusoloissa on tärkeätä olla mukana tukemassa yhteiskuntaa monella eri tavalla. Elämänturvayhtiön tavoitteena on edistää turvallisuutta, terveyttä ja taloutta. Nämä oppilaat ovat Suomen tulevaisuus ja haluamme antaa heille mahdollisimman hyvän alun opiskeluissaan, Valros lisää.

Lisätietoa:
Christoffer Wickholm, 040-500 6030, markkinointipäällikkö, LähiTapiola Uusimaa.
Markku Antinluoma, 040-489 9758, rehtori, Kevätkummun koulu.