Varsinais-Suomi: LähiTapiola Varsinais-Suomelta 40 000 € Operaatio Ruokakassi ry:lle

8.4.2020 - Elämänturva

LähiTapiola Varsinais-Suomi Lokal Tapiola Varsinais-Suomi

LähiTapiola Varsinais-Suomi on päättänyt lahjoittaa Operaatio Ruokakassi ry:lle 40 000 euroa koronakriisissä auttamiseksi. Lahjoituksen kautta tullaan tavoittamaan suuri osa ahdingossa olevia turunseutulaisia lapsiperheitä.

LähiTapiola Varsinais-Suomi haluaa Operaatio Ruokakassille antaman tukensa avulla auttaa poikkeustilanteen aiheuttamassa ahdingossa olevia koronakriisin yli. Operaatio Ruokakassi ry on rekisteröity yhdistys, jonka toimialue kattaa koko Varsinais-Suomen. Lahjoituksen avulla saadaan apua myös lapsiperheille, joille vallitseva tilanne saattaa olla äärimmäisen hankala.

- Paikallisena asiakkaitten omistamana elämänturvayhtiönä koemme erittäin tärkeäksi, että me omalta osaltamme teemme paikallisesti tekoja, joilla helpotetaan pääsyä akuutin koronakriisin ylitse. Operaatio Ruokakassin kautta apu ohjautuu tehokkaasti sitä tarvitseville. Tämä on yhteinen iso haaste, jonka yli pääsemme yhdessä, toinen toisiamme mahdollisuuksien mukaan auttaen, kommentoi LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula.

Operaatio Ruokakassi ry:n toiminnanjohtaja Jari Niemelä kertoo ruoka-aputoiminnan olevan nykyään yhteiskunnallisesti ja sosiaalisesti hyvin merkittävää ja laajaa työtä. Yhdistyksen arvion mukaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten ja perheiden määrä pelkästään Turun seudulla on noin 5000. Nykyinen tilanne tulee entisestään lisäämään avuntarvitsijoiden määrää.

- Olemme huikean kiitollisia LähiTapiola Varsinais-Suomelle ja erityiskiitoksen ansaitsee toimitusjohtaja Olli Aakula. On aivan mahtavaa, että meidän työtämme vähävaraisten avuntarvitsijoiden parissa näin tuetaan. Operaatio Ruokakassin puolesta toivon myös, että mahdollisimman moni muukin taho seuraisi LähiTapiola Varsinais-Suomen esimerkkiä ja lähtisi tukemaan tekemäämme työtä sopivaksi katsomallaan tavalla. Nyt on aika, jolloin työllemme on tarvetta enemmän kuin koskaan ennen. Jos sinulla on siihen mahdollisuus, tule mukaan auttamaan, kannustaa Jari Niemelä.

LähiTapiola Varsinais-Suomi on asiakkaidensa omistama, paikallinen vakuutusyhtiö, jonka tulos käytetään oman alueen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Operaatio Ruokakassin lahjoitus tehdään LähiTapiola Varsinais-Suomen käyttörahastosta.