Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Lännen: Keihäänheittäjä Julia Valtasen pääyhteistyökumppaniksi LähiTapiola Lännen

1.11.2019 - Elämänturva

Urheilija tarvitsee menestyäkseen vahvat tukijoukot ja LähiTapiola Lännen on sellainen.

Rauman Urheilijoita edustava 18-vuotias Julia Valtanen päätyi puolittain vahingossa heittämään keihästä kaverinsa treeneihin. Pitkään pesäpalloa Ferassa harrastaneena Julialla oli heittokäsi kunnossa mutta tekniikassa vielä vähän puutteita. Silti hän heitti ensimmäistä kertaa keihästä ja pidemmälle kuin lajia pitkään harrastaneet kaverit.

Siitä se alkoi. Nykyään keihäs on Valtasen päälaji eikä hän pesäpalloakan ole jättänyt pois ohjelmasta. Juuri päättyneellä kaudella Feran B-tyttöjen joukkue voitti SM-kultaa. Valtasen mukaan monipuolisuus harjoittelussa on pelkästään valttia.

- Pitkä ajan tavoitteissa siintää jo Pariisin olympialaiset vuonna 2024. Matka on pitkä ja sitä varten pitää olla asetettuna vuosittain noususuuntaisia välietappeja. Nuorten alle 20 MM-kisat Kenian Nairobissa ja Suomen mestaruus ovat ensi vuoden tavoitteita. En ole vielä edes karttapallosta katsonut, missä tuo Nairobi sijaitsee, mutta sinne haluan päästä, Julia kertoo.

Paikallinen elämänturvayhtiö LähiTapiola Lännen tukee merkittävällä summalla toimialueen urheilua ja siinä pääpaino on nuorissa.

- Julia on raumalainen, menestyvä, kunnianhimoinen ja terveet elämänasenteet omaava urheilija. On ilo saada Julia Lännen talliin ja päästä seuraamaan hänen menestymistään ja kannustaa häntä kohti pitkän ajan tavoitetta Pariisin olympialaisia. Urheilija tarvitsee menestyäkseen vahvat tukijoukot, ja LähiTapiola Lännen on yksi sellainen, LähiTapiola Lännen markkinointijohtaja Esa Nummi sanoo.

Julia Valtasen keihäsuralle mahtuu jo paljon onnistumisia. Kalevan Kisoissa hän voitti hopeaa, EYOF kultaa, N19 SM-kultaa ja Pohjoismaiden U20 hopeaa.

Lisätietoja:
Esa Nummi, markkinointijohtaja, LähiTapiola Lännen, puh. 050 524 0242
Ilpo Valtanen, Julia Valtasen manageri, puh. 040 771 2698

Kuva: ElonKuvaus