Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolalle yksinoikeus Autotie.fi-sivustoon – yli 40 000 vaihtoauton valikoima

31.10.2019 - Turvallisuus

LähiTapiola Rahoitus on hankkinut yksinoikeuden Autotie.fi sivustoon, joka on yksi suomen suurimmista autoalan verkkopalveluista. Yli 40 000 vaihtoauton valikoimista asiakkaat voivat vertailla autoja ja saada yksilölliset rahoitus- ja vakuutustarjoukset haluamalleen autolle.

- Autotie.fi -sivustolta voi tutustua helposti autoliikkeiden autovalikoimaan ja asiakas saa samalla haettua rahoitustarjouksen ja luottopäätöksen sekä yksilöllisen vakuutustarjouksen, kertoo LähiTapiola Rahoituksen varatoimitusjohtaja Hannu Heliö.

Autoilun päästöt puhututtavat ja askarruttavat yhä useampia. LähiTapiola Rahoitus kompensoi jatkossa ilman lisämaksua kaikkien rahoittamisensa ja vakuuttamiensa kuluttaja-asiakkaiden autojen hiilidioksidipäästöt. Lue lisää LähiTapiola rahoituksen päästökompensaatiosta.

- Yli 40 000 vaihtoauton valikoimista asiakkaat voivat helposti valita päästökompensaatioon sopivan auton, vertailla eri autojen ja oman autonkäytön päästöjä ja saada käytännön vinkkejä vähäpäästöiseen autoiluun, Heliö kertoo.

LähiTapiola Rahoitus on osa LähiTapiola-ryhmää, joka on liikennevakuuttamisen markkinajohtaja Suomessa.

Valitse autollesi paras vakuutus

LähiTapiolan autovakuutus on Suomen suosituin. Vertaile ja valitse, mikä kaskovakuutuksista olisi autollesi paras.

Vertaile ja osta