Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Pääkaupunkiseutu: LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen kumppaniksi

12.9.2019 - Elämänturva

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja Punaisen Ristin Nuorten turvatalot aloittivat yhteistyön. Kumppanina LähiTapiola haluaa olla mukana tukemassa nuorten matkaa kohti itsenäistä elämistä ja asumista.

Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen alla toimiva Kotipolku tukee pääkaupunkiseudulla 18–24-vuotiaiden nuorten aikuisten itsenäistymistä̈ ja asumista. Nuori saa tukea arjen haasteisiin, asunnon etsimiseen ja oman polun löytämiseen. Ratkaisuja etsitään yhdessä nuoren, lähiyhteisön, vapaaehtoisten ja ammattilaisten kanssa.

- Oman asunnon saaminen ja itsenäisen elämän aloittaminen on nuorille iso muutos ja mahdollisuus. Elämänturvayhtiönä haluamme olla mukana tukemassa Kotipolun piirissä olevia nuoria heidän rakentaessaan oman elämänsä kulmakiviä, joista oma asunto on yksi tärkeimmistä, sanoo LähiTapiola Pääkaupunkiseudun toimitusjohtaja Jukka Kinnunen.

- Henkilökohtainen ja yksilölliset tarpeet huomioiva palvelu on nuorten mielestä erityisen tärkeää. Nyt sovitussa yhteistyössä voimme yhdessä LähiTapiolan kanssa tarjota entistä monipuolisempaa ja laadukkaampaa apua itsenäistyville nuorille, sanoo Kotipolku-hankkeen projektipäällikkö Miki Mielonen.

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu haluaa paikallisena vakuutusyhtiönä tukea alueellaan hyvinvointiin, turvallisuuteen, liikuntaan ja kulttuuriin liittyviä tahoja ja hankkeita. Nyt alkanut yhteistyö syventää LähiTapiolan ja Punaisen Ristin kumppanuutta. LähiTapiola on Punaisen Ristin ystävätoiminnan monivuotinen pääyhteistyökumppani. Lisäksi LähiTapiola järjestää yhteistyössä Punaisen Ristin kanssa hätäensiapukoulutuksia eli Sankarikoulutuksia.

Lisätietoja:

Laura Kauppinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, LähiTapiola Pääkaupunkiseutu, 040 840 2155, laura.kauppinen@lahitapiola.fi

Miki Mielonen, projektipäällikkö, Suomen Punainen Risti, 040 660 1108, miki.mielonen@redcross.fi

Kuva: Joonas Brandt 2019 / Suomen Punainen Risti