Pirkanmaa: LähiTapiola Pirkanmaan rakennuttama kerrostalo valmistuu etuajassa

10.4.2019 - Talous

As Oy Tesoman Veturi LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaan rakennuttama As Oy Tampereen Tesoman Veturin kerrostalo valmistuu etuajassa heinäkuun alussa. Omistaja-asiakkaillamme on nyt ennakkovaraajan mahdollisuus päästä ilmoittautumaan ja hakemaan vuokra-asuntoa kohteesta.

Tesoman monipuolisten ja kehittyvien palveluiden äärelle valmistuu heinäkuun alussa muuttovalmis vuokrakerrostalo As Oy Tampereen Tesoman Veturi, jossa on kahdeksan asuinkerrosta ja 95 huoneistoa. Kiinteistö on osa Tesoman rautatiekorttelin alueelle rakennettavaa neljän taloyhtiön, n. 380 uuden asunnon rakennettavaa korttelia, jonka yhteyteen rakennetaan myös S-market. Kokonaisuudessaan kortteli on valmis vuoden 2020 alkupuolella.

Tampereen Tesoman Veturiin valmistuu erilaisia huoneistotyyppejä yksiöistä kolmioihin erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja pinta-aloiltaan 27m2 – 59m2. Yhtiön lämpöpistokkeelliset autopaikat 36 kpl sijaitsevat piha-alueella. Monipuolinen joukkoliikenne kulkee aivan kohteen vierestä ja hyvät kevyenliikenteen väylät mahdollistavat siirtymisen jalkaisin ja polkupyörällä.

LähiTapiolan Mutkaton Koti konseptiin kuuluva Tampereen Tesoman Veturi tarjoaa uusille asukkailleen vaivatonta, laadukasta ja turvallista asumista sekä kaupallisten että julkisten palveluiden läheisyydessä. Kohteeseen on lemmikit tervetulleita, edullinen vuokravakuus, maksuton 50M laajakaista ja viikoittainen saunavuoro asukkaiden varattavissa ilman erillisveloitusta taloyhtiön ylimmässä kerroksessa.

Asuntojen vuokratasot huoneistotyypeittäin:

  • yksiöt alkaen n. 535 €
  • kaksiot alkaen n. noin 625 €
  • kolmiot alkaen n. 800 €

Liitteestä pääset tutustumaan As Oy Tampereen Tesoman Veturin pohjakuviin:


Tampereen Tesoman Veturin asuntojen julkinen markkinointi ja vuokraus käynnistyy Realia Asuntovuokrauksen toimesta huhtikuun puolessa välissä. Ensimmäinen esittely kohteessa järjestetään toukokuun alkupuolella.

LähiTapiola Pirkanmaan omistaja-asiakkailla on oiva mahdollisuus päästä ilmoittautumaan jo ennakkoon kohteeseen täyttämällä asuntohakemus asuntovuokraus.fi sivustolla!

Asuntohakemuksen täytettyäsi laitathan sähköpostia osoitteeseen asuntovuokraus.tre@realia.fi ja kerrothan täyttäneesi hakemuksen niin pääset hakuun mukaan ensimmäisten joukossa. Asuntohakemusta täyttäessäsi pyydämme lisätiedot kohdassa mainitsemaan, että olet LähiTapiola Pirkanmaan asiakas.

Yhteystiedot:
Realia Asuntovuokraus
Hämeenkatu 20, 3.krs, 33200 Tampere
puh. 010 228 5555
www.asuntovuokraus.fi