LähiTapiola Pirkanmaa: Harri Talonen aloittaa hallituksen uutena puheenjohtajana

4.2.2019 - Turvallisuus

Harri Talonen LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaan hallitus valitsi uuden puheenjohtajan ja järjestäytyi vuodelle 2019. Puheenjohtajana aloittaa johtaja Harri Talonen Tampereen yliopistosta.

LähiTapiola Pirkanmaan hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa tiistaina 29.1. ja järjestäytyi vuodelle 2019. Hallituksen uutena puheenjohtajana aloittaa johtaja Harri Talonen Tampereen yliopistosta ja varapuheenjohtajana Leivon Leipomon hallituksen puheenjohtaja Sanna Leivo.

Sekä Harri että Sanna ovat jo pitkään olleet mukana LähiTapiola Pirkanmaan toiminnassa ja hallitustyössä. Uusi puheenjohtajistomme haluaa korostaa modernin keskinäisyyden ja sen osana asiakasomisteisuuden merkitystä asiakkaille sekä lisätä hallinnon näkyvyyttä toiminnassamme. Toivotammekin omistaja-asiakkaamme ja kaikki asiakkuudesta kiinnostuneet keskustelemaan hallituksen puheenjohtajien ja hallintoneuvoston puheenjohtajan Tiina Linnainmaan kanssa omistaja-asiakkuuden merkityksestä Kalevan Prismalle, LähiTapiolan toimipisteelle, lauantaina 9.2. klo 11-13. Keskustelun lomassa tarjolla kakkukahvit.

LähiTapiola Pirkanmaa on asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, joka haluaa edistää asiakkaidensa elämänturvaa. LähiTapiola Pirkanmaan juuret ulottuvat yli 150 vuoden taakse ja sillä on lähes 100 000 omistaja-asiakasta. Asiakkaita yhtiössä edustavat yhtiökokouksen valitsema hallintoneuvosto ja sen valitsema hallitus.

Lisätietoa: https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/yhtiot/pirkanmaa/esittely