Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tietoa yhtiöryhmästä

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa.

LähiTapiola on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.

Visio ja arvot

LähiTapiolan visiona on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

LähiTapiolan tehtävänä on turvata asiakkaiden elämää ja liiketoimintaa.

Arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme

Toimintatapamme perustuvat kolmelle arvolle:

Hyväntahtoisuus
Haluamme asiakkaillemme ja työkavereillemme hyvää. Tunnistamme asioita, joita paremmin tekemällä asiakkaamme ja työkaverimme saavuttavat elämässään entistä paremmin itselleen tärkeitä asioita ja sitä kautta mielenrauhaa. Haluamme hyvää myös meitä ympäröiville yhteisöille. Puhumme toisistamme hyvää niin kasvotusten kuin selän takana. Hyväntahtoisuutemme ansiosta olemme myös ehdottoman luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja toisillemme.

Intohimo
Teemme työtämme suurella sydämellä sinnikkäästi ja periksiantamattomasti. Olemme taitavia joukkuepelaajia ja aina valmiina auttamaan toisiamme. Olemme kunnianhimoisia asiakkaiden etua palvelevien ratkaisujen ja oman kehittymisemme suhteen.

Rohkeus
Olemme kekseliäitä ja teemme päätöksiä. Tavoittelemme ennakkoluulottomasti uusia, entistä parempia toimintatapoja ja saavutuksia. Ymmärrämme, että jokainen meistä vaikuttaa liiketoiminnan menestykseen. Ehdotamme ja kokeilemme uusia ideoita ja viemme ne myös käytäntöön. Rohkaisemme myös asiakkaitamme ja työkavereitamme tekemään niin. Juhlistamme yrittämistä ja siitä saatavia oppeja.