Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvaamme asiakkaidemme elämää

Oma toiminta ja huolellisuus tuovat pienemmät vakuutusmaksut. Huolehtimalla maatilasi turvallisuudesta, hyödyt konkreettisina etuina ja vakuutusmaksun hinnassa. Kun tiloilla sattuu vähemmän vahinkoja, kaikki voittavat.

Tosiasiassa aina voi sattua ja tapahtua, vaikka kuinka varautuu. Jos vahinko sattuu, olemme tukenasi koko matkan.

Vahingottomuus tuo maatilayrittäjälle pienemmät vakuutusmaksut.

Asiakkaan turvallisuusteot vaikuttavat vakuutusmaksun hintaan

Maatilayrittäjänä oma toimintasi ja huolellisuutesi vaikuttavat suoraan siihen, kuinka paljon vakuutusmaksuja maksat. Asiakkaanamme saat tukea turvallisuuden parantamiseen tilallasi, joka puolestaan näkyy sinulle pienempinä vakuutusmaksuina.

Asiantuntijoidemme antama turvallisuustyö ilmenee maatilan turvallisuuskartoituksen kautta. Asiantuntija pisteyttää maatilan riskit ja antaa konkreettisia ohjeita riskien vähentämiseksi. Tehty turvallisuuskartoitus ja sen pisteytys vaikuttavat vakuutusten hinnoitteluun:

  • 10 % Turvatila-alennus maatilavakuutuksen maatalous-osion hinnasta, jos maatilasi saa turvallisuuskartoituksesta täydet pisteet.
  • Kun turvallisuuskartoitus on tehty, saat korotetun 15 % MTK-jäsenedun maatilavakuutuksesi hinnasta.
  • Turvallisuusinvestoinneista annetaan vakuutetulle kohteelle alennus. Esimerkiksi asennettu maatalouden palovaroitinjärjestelmä alentaa rakennuksen ja tuotantoeläinten palovakuutusmaksua 20 %.
  • LähiTapiolan alueyhtiöt ottavat turvallisuuskartoituksessa saadut pisteet huomioon vakuutusten lopullisissa hinnoitteluissa.

Annamme tukea turvallisuuden parantamiseksi

Suomen suurimpana maatilojen vakuuttajana meillä on laaja kumppaniverkosto, jonka avulla pystyt parantamaan maatilasi turvallisuutta. Tarjoamme valtakunnallisten ja alueyhtiöidemme kumppanien kanssa palveluita, jotka auttavat ennaltaehkäisemään vahinkoja ja parantamaan maatilasi turvallisuuskartoituksen pisteytystä. Kumppaniemme kautta palvelu tarjotaan joko asiakasetuna tai alennettuun hintaan.

Maatilojen eniten käytettyjä turvatekoja ovat alkusammuttimien tarkastukset, sähkötarkastukset, tulityökorttikoulutukset sekä öljysäiliöiden kunnostamispalvelut. Turvallisuusvälineiden käytön edistämiseksi olemme jakaneet asiakkaillemme mm. putkivalaisimen turvasytyttimiä sekä traktorien päävirtakytkimiä.

Tarjoamme parhaat asiantuntijat maatila-asiakkaillemme

Maatila-asiakkaidemme käytössä on nimetty yhteyshenkilö, jolle asiakkaan arki on tuttua. Hänen kanssaan asioidessasi tiedät, että sinusta, perheestäsi ja maatilastasi pidetään huolta. Yhteyshenkilösi varmistaa, että vakuutus- sekä riskienhallinta-asiat ovat ajan tasalla ja sinulla on parhaat varainhoidon palvelut.

Varautumisesta huolimatta vahinkoja kuitenkin sattuu. Kun näin tapahtuu, asiasi käsitellään omassa alueyhtiössäsi lähellä sinua.

Liikennevakuutus palkitsee vahingottomuudesta

Uudistuneen liikennevakuutuksen bonus muodostuu nyt henkilökohtaisen ajohistorian perusteella. Tämä merkitsee sitä, että voit saada samat, jopa 80 % maksimibonukset kaikille autoillesi. Lisäksi uudistetun liikennevakuutuksen bonusturva suojaa, ettei vahinko alenna yhdenkään autosi bonusta.

Älykkäät ratkaisut auttavat sinua parantamaan hyvinvointiasi!

Haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän. Yhtenä esimerkkinä tästä on Älyhenkivakuutus. Älyhenkivakuutus on enemmän kuin perinteinen, taloutta turvaava henkivakuutus. Se on vakuutus, joka auttaa voimaan paremmin. Saat esimerkiksi sähköisen terveystarkastuksen, itsevalmennusohjelmat sekä aktiivisuutta mittaavan laitteen, koska haluamme sinun jaksavan ja voivan paremmin.

Kun sinulla on Älyhenkivakuutus ja olet MTK-jäsen, saat jäsenetuna Firstbeat Hyvinvointianalyysin kahden vuoden välein. Analyysi kertoo elämäntapojen vaikutuksen hyvinvointiisi ja sen avulla saat selville stressipiikkisi, tietoa kehosi voimavaroista sekä kuinka tehostat omaa palautumistasi.

Huolehdimme terveydestäsi

Haluamme vaalia arvokasta asiaa ja sen vuoksi teemme työtä asiakkaidemme terveyden eteen.

Jos sinulla on meiltä lapsi-, tapaturma-, sairauskulu- tai matkavakuutus, saat käyttöösi TerveysHelpin, jossa sinua auttavat aina terveydenhuollon ammattilaiset joka päivä klo 7-23. Soita numeroon 0206 1000 tai lataa TerveysHelppi-sovellus, niin käytössäsi on myös chat, jonka kautta asioit vieläkin helpommin.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme sekä palveluistamme. Pyydä yhteydenottoa tai kysy lisää alueyhtiösi yhteyshenkilöltäsi!