Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Asiakasedut maatilayrittäjälle

Vakuutus- ja varainhoitopalveluiden keskittäminen kannattaa! Kun keskität asiointisi meille, voit saada alennusta vakuutusmaksuista jopa 17 %. Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5 %.

Asiakkaanamme saat etuja kumppaneiltamme. Toimimme yhteistyössä alan johtavien toimijoiden ja etujärjestön kehittääksemme palveluitamme yhä kattavammiksi.

Kysy omalta yhteyshenkilöltäsi lisää eduistamme!

Sinä hyödyt euroina ja palveluina - keskittämällä vieläkin enemmän

Palkitsemme sinua sen mukaan, kuinka laajasti keskität yksityistalouden asiointisi LähiTapiolaan. Mitä useammasta ryhmästä käytät palveluja, sitä parempi on Omaetusi. Saat etutasosi mukaisesti Omaetua vahinkovakuutusten maksuista, säästövakuutusten hoitokuluista ja rahastojen merkintäpalkkioista. Saat myös lisäsäästöä Omaeläkkeeseen ja Omasäästöön. Kun keskität asiointisi LähiTapiolaan, voit saada alennusta vakuutusmaksuista jopa 17 %. Edullisempien vakuutusmaksujen lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5 %.

Tutustu Omaetuun


Etumme MTK-yhdistyksen jäsenille

LähiTapiolasta saat MTK-yhdistyksen jäsenenä tuntuvia etuja omaisuus- sekä henkilövakuutuksista.
MTK-edut koskevat erikseen maataloustuottaja-/MTK-yhdistyksen ja metsänhoitoyhdistyksen jäseniä.

Edut omaisuusvakuutuksista

Maatilavakuutuksesta 10 % alennus. Jos maatilallasi on tehty LähiTapiolan huolenpitokäynti ja maatilan turvallisuuskartoitus, etusi on 15 %. Korotettu 15 % alennus maatilavakuutuksesta on myös mahdollinen, jos asiakkaalla on vähintään 10 000 euron sijoitus LähiTapiolan säästöhenkivakuutuksessa. Lisäksi kotivakuutuksesta 10 % alennus.

Pyydä yhteydenottoa

Tuotevastuuvakuutus

MTK:n tuotevastuuvakuutus turvaa maataloustuottajien yhdistyksen jäsenet tuotevastuuriskiltä. Vakuutus korvaa henkilö- ja esinevahinkoja, jotka ovat aiheutuneet vakuutetun valmistamasta ja liikkeelle laskemasta virheellisestä tai turvallisuudeltaan puutteellisesta tuotteesta. Tuotevastuuvakuutus ei korvaa palveluissa, kuten maatalousurakoinnissa, aiheutuneita vahinkoja.

Vakuutus korvaa ehtojen mukaisesti ne vahingot, joista vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Voimassaolevalla oikeudella tarkoitetaan yleensä tuotevastuu-, kauppa- tai vahingonkorvauslakia.


Tarjoamme runsaasti myös muita etuja

Etusi palovaroitinjärjestelmän hankintaan

Tavoitteenamme on edistää maatilojen turvallisuutta ja toiminnan häiriöttömyyttä sekä olla osaltaan vaikuttamassa siihen, ettei vahinkoja sattuisi. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden palosuojata edullisesti talouskeskuksen rakennukset ja toiminnot Elotec-palovaroitinjärjestelmällä. Alennus edellyttää, että järjestelmä on toiminnassa ja sitä huolletaan valmistajan/maahantuojan ohjeiden mukaisesti.

Asiakkaanamme saat:

  • Palovaroitinkeskuksen veloituksetta
  • 10 %:n alennuksen muista palovaroitinjärjestelmän tuotteista

Asennettu maatilan palovaroitinjärjestelmä alentaa myös palovakuutusmaksua.

Tutustu etuun

Etuja Metsänhoitoyhdistyksen jäsenille

Ilmoita meille jäsennumerosi! Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat mm. 10 % alennuksen LähiTapiolan koti- ja metsävakuutuksesta. Alennus metsävakuutuksesta edellyttää asiakkaalta joko LähiTapiolan koti- tai maatilavakuutusta.

Tutustu etuunDokumenttipankki+ maatilasi asiakirjat turvassa

Dokumenttipankissa asiakirjasi ja todistuksesi pysyvät tallessa ja turvassa, ja pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan niitä ajankohdasta ja laitteesta riippumatta. Kun tallennat todistuksesi dokumenttipankkiin, palvelu muistuttaa sinua automaattisesti, kun päivittäminen on ajankohtaista.

Kun valtuutat LähiTapiolan saamaan tiedot turvallisuusdokumenteistasi, voimme yhdessä huolehtia, että tilasi pysyy turvattuna ja vakuutuksesi ovat ajan tasalla.

Lue lisää

Laki- ja kiinteistöarviointipalvelut – maanläheisesti

Asiakkaanamme saat Arviointikeskuksen asiantuntijan alkukonsultoinnin puhelimitse tai sähköpostitse 1/2 tuntia veloituksetta. Ollessasi MTK:n, SLC:n tai metsänhoitoyhdistyksen jäsen saa veloituksettoman pikaneuvon selvään yksityiskohtaan tai pikaohjeistuksen isomman kokonaisuuden eteenpäin viemiseksi. Henkilökohtainen sähköpostikonsultointi osoitteessa: lahitapiola@arviointikeskus.fi.

Arviointikeskus tarjoaa MTK:n, SLC:n, metsänhoitoyhdistyksen jäsenetu laki- ja kiinteistöarviointipalveluiden palkkioista -10 %.

Arviointikeskus