LähiTapiola Pohjoinen

Toimisto
  • Oulu, Linnanmaa Prisma
  • Kauppalinnankuja 1-3
  • 90570 OULU
Puh.
08 814 2500
Toimistomme on suljettu. Palvelemme puhelimitse ja verkon välityksellä.
Avaa kartta

Ajankohtaista

Terveysvakuutus ja TerveysHelppi muodostavat uudenlaisen Terve!–palvelun

LähiTapiola LokalTapiola

Uudenlainen Terve! sisältää Terveysvakuutuksen sekä TerveysHelpin. Terveysvakuutus korvaa lääkärin diagnoosin ja tarvittavat tutkimukset. TerveysHelppi tuo terveyspalvelut ulottuvillesi joka päivä klo 7–23. Kun sinulla on Terve!, saat terveysasiasi ja -huolesi selvitettyä nopeasti ja ilman pitkiä jonottamisia.

Lue lisää ja osta vakuutus.


Yhdessä turvallisempi maatila

Puimurissa

Johtavana maatilojen vakuuttajana olemme apunasi tarjoamalla maksuttoman huolenpitokäynnin, joka pitää sisällään tilasi turvallisuuden kartoittamisen. Turvallisuuskartoitus koostuu erilaisten, tilan toimintaa uhkaavien, riskien kartoittamisesta.

Turvallisuuskartoituksen lopputuloksena saat raportin tilasi turvallisuudesta ja ehdotuksen parannettavista kohdista. Voit omilla toimillasi vaikuttaa tilasi riskitasoon ja sitä kautta myös maatilavakuutuksesi hintaan. Lue lisää.


Etuja kumppaneilta

Nuori isäntä

Yhteistyöllä alan johtavien toimijoiden ja etujärjestön kanssa pyrimme edistämään LähiTapiolan maa- ja metsätalousasiakkaiden taloudellista etua sekä kehittämään palveluitamme yhä kattavammiksi. Asiakkaanamme saat etuja kumppaneiltamme. Tutustu etuihin.


Palovaroitinjärjestelmä-etusi

LähiTapiola LokalTapiola

Tavoitteenamme on edistää maatilojen turvallisuutta ja toiminnan häiriöttömyyttä sekä olla osaltaan vaikuttamassa siihen, ettei vahinkoja sattuisi. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden palosuojata edullisesti talouskeskuksen rakennukset ja toiminnot Elotec-palovaroitinjärjestelmällä. Asiakkaanamme saat:

  • Palovaroitinkeskuksen veloituksetta
  • 10 %:n alennuksen muista palovaroitinjärjestelmän tuotteista

Ilmoita LähiTapiolan yhteyshenkilöllesi, kun haluat tarjouksen tuotantorakennuksien suojauksesta! Tutustu tarkemmin etuun.


Katso webinaarejamme

LähiTapiola LokalTapiola

Käy katsomassa tuoreimmat webinaarimme!

Katso webinaareja

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut ark. 8-18, la 9-15
08 814 2500
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531