Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pohjoinen

Palvelemme sinua niin puhelimessa, verkossa, chatissä kuin toimistoillakin – toiveidesi mukaan. Mikäli haluat asioida toimistollamme, varaathan ajan etukäteen (lahitapiola.fi/ajanvaraus, p. 08 814 2500). Näin varmistat, että sinua palvellaan juuri sinulle sopivaan aikaan. Meille elämänturvayhtiönä tärkeintä on varmistaa asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointi ja siksi pyydämme sinua ystävällisesti noudattamaan turvallisuussääntöjä asioidessasi meillä.

Ajankohtaista

Yhdessä turvallisempi maatila

Johtavana maatilojen vakuuttajana olemme apunasi tarjoamalla maksuttoman huolenpitokäynnin, joka pitää sisällään tilasi turvallisuuden kartoittamisen. Turvallisuuskartoitus koostuu erilaisten, tilan toimintaa uhkaavien, riskien kartoittamisesta.

Turvallisuuskartoituksen lopputuloksena saat raportin tilasi turvallisuudesta ja ehdotuksen parannettavista kohdista. Voit omilla toimillasi vaikuttaa tilasi riskitasoon ja sitä kautta myös maatilavakuutuksesi hintaan. Lue lisää maatilan riskienhallinnasta.


Etuja kumppaneilta

Yhteistyöllä alan johtavien toimijoiden ja etujärjestön kanssa pyrimme edistämään LähiTapiolan maa- ja metsätalousasiakkaiden taloudellista etua sekä kehittämään palveluitamme yhä kattavammiksi. Asiakkaanamme saat etuja kumppaneiltamme. Tutustu etuihin.


Palovaroitinjärjestelmä-etusi

Tavoitteenamme on edistää maatilojen turvallisuutta ja toiminnan häiriöttömyyttä sekä olla osaltaan vaikuttamassa siihen, ettei vahinkoja sattuisi. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden palosuojata edullisesti talouskeskuksen rakennukset ja toiminnot Elotec-palovaroitinjärjestelmällä. Asiakkaanamme saat:

  • Palovaroitinkeskuksen veloituksetta
  • 10 %:n alennuksen muista palovaroitinjärjestelmän tuotteista

Ilmoita LähiTapiolan yhteyshenkilöllesi, kun haluat tarjouksen tuotantorakennuksien suojauksesta! Tutustu tarkemmin etuun.


Katso webinaarejamme

Käy katsomassa tuoreimmat webinaarimme!

Katso webinaareja

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut ark. 8-18, la 9-15
08 814 2500
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531