Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vastuullisuus

Vastuullisuus on LähiTapiolan liiketoiminnan kivijalka. Vakuuttajana rakennamme vakaata ja turvallista suomalaista yhteiskuntaa. Sijoittajana LähiTapiolalla on merkittävä rooli kestävän ja hyvinvoivan tulevaisuuden rakentajana. Olemme läsnä kaikkialla Suomessa.

Vastuullisuustavoitteet

Vastuullisuustyömme perusta on asiakasomisteisuus ja aktiivinen roolimme suomalaisessa yhteiskunnassa. Vahva ja paikallinen asiantuntijuutemme korostuu muuttuvien riskien ennakoinnissa ja vahinkojen ennaltaehkäisyssä. Vastuullisuus on yksi LähiTapiolan strategiatavoitteista, ja sen ytimessä on vaikuttavuus. Haluamme olla vaikuttavasti vastuullinen kaikkialla Suomessa.

LähiTapiolan vastuullisuustavoitteet 2022–2026

LähiTapiola-ryhmän yhteiset vastuullisuustavoitteet vuosille 2022–2026 kytkeytyvät vahvasti liiketoimintaamme: vakuuttamiseen ja sijoittamiseen. Haluamme olla riskien ennaltaehkäisyn vaikuttavin kumppani myös muuttuvien riskien maailmassa. Luomme uusia vastuullisia palveluja sekä vahvistamme asemaamme vastuullisen sijoittamisen edelläkävijänä. Ydinliiketoimintaamme liittyvien tavoitteiden lisäksi etsimme ratkaisuja ilmastonmuutoksen haasteisiin. Lisäksi vahvistamme vastuullisuustyömme perustaa.

Viisi vastuullisuustavoitettamme

1. Muuttuvien riskien ennaltaehkäisyn vaikuttavin kumppani
2. Uusia vastuullisen vakuuttamisen ja korvaamisen palveluja
3. Vastuullisen sijoittamisen edelläkävijä
4. Suomalaisia ratkaisuja ilmastonmuutokseen sopeutumiseen ja sen hillintään
5. Vahva vastuullisuustyön perusta


Ajankohtaista

Joko sinä olet sankari?

Meistä jokainen voi olla sankari. Hätätilanne ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä sankaruus ikää tai asemaa. Koulutamme Sankarikoulutuksissamme jälleen elvytystaitoja ja teemme arjesta turvallisempaa.

Lue lisää

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola edistää yhdessä kumppaneidensa kanssa ihmisten ja ympäristön turvallisuutta sekä hyvinvointia. Yhteistyökumppaneina on useita valtakunnallisia ja paikallisia toimijoita.

Lue lisää