Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolasta etuja metsänhoitoyhdistysten jäsenille


Metsänhoitoyhdistyksen jäsenet saavat LähiTapiolan kotivakuutuksesta 10 prosentin alennuksen. Yksityismetsänomistajalle etu myönnetään, kun kotivakuutus ja metsänhoitoyhdistyksen jäsenyydet löytyvät samasta taloudesta. Perikuntien ja muiden yhteisömetsänomistajien osalta alennus edellyttää, että kotivakuutuksen ottaja on metsänhoitoyhdistyksen jäsen. Jäseniksi kelpaavat varsinaisen metsänomistajan lisäksi kannattaja- ja yhteisomistajajäsenet.

Metsävakuutuksesta LähiTapiola myöntää myös 10 prosentin alennuksen metsänhoitoyhdistyksen jäsenelle. Metsävakuutusalennuksen edellytyksenä on asiakkaan kokonaisasiakkuus eli metsäasiakkaalla tulee olla LähiTapiolassa koti-, maatila- tai yritysvakuutus. Yksityismetsänomistajalla tuo muukin kuin metsävakuutus tulee olla jollain saman talouden jäsenellä. Perikunnalta tai muulta yhteisömetsän vakuuttajalta tulee kotivakuutus tai muu kokonaisasiakkuuden tuova vakuutus löytyä samalta vakuutuksen ottajan nimeltä.

Edellä mainituin ehdoin saatu metsävakuutuksen 10 prosentin alennus on korotettavissa 15 prosenttiin, jos vakuutuksenottajalla on LähiTapiolasta vähintään 10 000 euron sijoitus säästöhenkivakuutuksessa. Tähän soveltuvia sijoitustuotteita ovat Viisas, Vauras, Korko- Omavara, Rahasto- Omavara tai Private. Seuraavassa tarkempaa kuvausta LähiTapiolan säästö ja sijoituspalveluista ja edellä mainituista tuotteista.

LähiTapiola säästö-ja sijoituspalvelut

Huolehdimme vakuutusyhtiönä myös taloudellisesta turvastasi. Säästöhenkivakuutus on tuote, johon voit maksaa tietyn kertamaksun tai useita maksuja. Maksetut vakuutusmaksut voi tuotteesta riippuen sijoittaa joko sijoitussidonnaisesti, korkotuottoon tai näiden yhdistelmään. Säästöhenkivakuutukseen sisältyy aina turva vakuutetun kuoleman varalle.

LähiTapiolan sijoitusratkaisuita tarjotaan tarpeesi mukaisesti pitkäaikaiseen säästämiseen (yli 5 vuotta) ja lyhytaikaiseen säästämiseen (alle 5 vuotta). Pitkäaikaiselle säästöasiakkaalle tarjotaan tämän sijoitusvarallisuuden mukaan Viisas-, Vauras- tai Private-palvelua. Lisäksi tarjolla on sijoitussidonnainen Rahasto-Omavara ja laskuperustekorkoinen Korko-Omavara.

Viisas-palvelun saat käyttöön jo 50 euron kuukausisijoituksella tai vähintään 600 euron kertasijoituksella. Sijoituskohteena yksi maltillinen sijoituskori - Viisas. Varojen karttuessa voit siirtyä sujuvasti Vauras-palveluun. Vauras -palveluun sijoitettava summa 20 000 euroa tai enemmän. Sijoituskohteen voit tällöin valita neljästä riskitasosta. Autamme sinua valitsemaan tuottotavoitetta ja riskinsietokykyäsi vastaavan ratkaisun.

Korko-Omavara on säästöhenkivakuutus, jonka arvonkehitys on sidottu LähiTapiola Henkiyhtiön taloudelliseen menestykseen. Säästöillesi maksetaan 1,5 prosentin vuotuista laskuperustekorkoa ja vuosittain vahvistettava asiakashyvitys.

Rahasto-Omavara on omatoimiselle ja aktiiviselle säästäjälle tarkoitettu säästöhenkivakuutus, jonka sijoituskohteina toimivat LähiTapiola Varainhoidon ja Seligson & Co:n sijoitusrahastot.
LähiTapiolan Private Banking -palvelu sopii yksityishenkilöille ja yrityksille, kun sijoitettavaa varallisuutta on yli 100 000 euroa. Private Banking -palvelun kautta saat käyttöönsä vahvan ja monipuolisen sijoituskokemuksen. Yhdistämme paikallisen asiakastuntemuksen sekä yhtiöidemme menestyksekkään sijoitusosaamisen laadukkaiksi ratkaisuiksi kaikissa omaisuusluokissa.

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää. Saat lisätietoa omasta paikallisalueyhtiöstäsi tai numerosta 09 453 8500 (ma-pe klo 9-17)

Lue lisää LähiTapiolan myöntämistä eduista metsänhoitoyhdistysten jäsenille