Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseudun väestöstä lähes joka viides on LähiTapiolan asiakas. LähiTapiola Pääkaupunkiseutu on maksutulolla mitaten LähiTapiolan suurin alue.
Asiakaspalvelussamme työskentelee 180 finanssialan ammattilaista. Voit sopia tapaamisen myös kotiisi tai toimistollemme toimistoaikojen ulkopuolella tai hyödyntää verkko- ja puhelinpalvelujamme.

Yhtiökokous

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 27.5.2021 klo 14.00 Hotel Radisson Blu Royalissa osoitteessa Runeberginkatu 2, Helsinki.

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Keskinäinen Vakuutusyhtiö ottaa huomioon koronavirustilanteen ja pyrkii minimoimaan siihen liittyvät riskit yhtiökokousjärjestelyissä, jotka poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi poikkeavat normaalista:

  • Yhtiökokous pidetään mahdollisimman tiiviinä kuitenkin niin, että se täyttää laissa asetetut vähimmäisvaatimukset. Kokouksessa käsitellään tiivistetyn esitysmateriaalin pohjalta ainoastaan lain ja yhtiöjärjestyksen mukaiset pakolliset asiat.
  • Pyrimme rajoittamaan kokoukseen osallistuvien henkilöiden määrän niin pieneksi, ettei se ylitä valmiuslain perusteella määrättyä suurinta sallittua osanottajamäärää julkisessa kokouksessa. Tarvittaessa ryhdymme erityisjärjestelyihin jakaaksemme osanottajat useaan toisistaan eristettyyn huonetilaan.
  • Kokouksessa ovat yhtiön puolesta fyysisesti läsnä vain välttämättömät henkilöt eli puheenjohtaja, sihteeri, hallintoneuvoston ja hallituksen puheenjohtajat sekä toimitusjohtaja.
  • Kokouksessa ei järjestetä tarjoilua eikä mitään muuta ohjelmaa.

Vallitsevan tilanteen vuoksi yhtiön osakkaita kehotetaan vakavasti harkitsemaan, onko kokoukseen osallistuminen tällä kertaa välttämätöntä. Myös viranomaisten päätöksillä voimaan saatetut kokoontumisrajoitukset ulottavat vaikutuksensa kokousjärjestelyihin. Yhtiön osakkaat voivat halutessaan osallistua kokoukseen myös asiamiehen välityksellä valtuuttamalla valtakirjalla hallintojohtaja Miska Ahosen tai hänen määräämänsä henkilön edustamaan itseään ja käyttämään puhevaltaa kokouksessa. Osakasta, joka haluaa antaa valtakirjan kokousta varten, pyydetään lähettämään asiaa koskeva pyyntö sähköpostitse osoitteeseen taija.juntunen(at)lahitapiola.fi.

Toivomme yhtiön osakkailta ymmärrystä vallitsevissa erityisissä olosuhteissa. Toivomme, että tilanne palautuu normaaliksi mahdollisimman nopeasti, ja että yhtiökokoukset voidaan taas tulevaisuudessa järjestää normaalisti ilman erityisjärjestelyjä.

Kutsu yhtiökokoukseen

Esityslista

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2020

Tilintarkastuskertomus 2020

Hallintoneuvoston lausunto

Ilmoittautuminen

Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään perjantaihin 21.5.2021 klo 16 mennessä. Ilmoittautuminen voi tapahtua:

- Ilmoittautumissivulla
- sähköpostitse osoitteella taija.juntunen(at)lahitapiola.fi
- puhelimitse numeroon 040 822 6240
- postitse osoitteella LähiTapiola Pääkaupunkiseutu, Taija Juntunen, Fredrikinkatu 48 A, 00100 Helsinki

Ilmoittautumisten on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Yhtiökokous on yhtiön ylin päätöksentekoelin, jossa yhtiön osakkaat käyttävät puhe- ja äänioikeuttaan. Yhtiökokous mm. valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat sekä päättää tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä vastuuvapaudesta hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.