Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Kaakkois-Suomi

LähiTapiola Kaakkois-Suomi tarjoaa henkilökohtaista ja paikallista palvelua. Huolehdimme asiakkaistamme asiantuntevasti ja aidosti välittäen. Haluamme olla johtava turvallisuuden, terveyden ja talouden kumppani, lähellä asiakkaitamme. Yli 61 000 asiakastamme palvelemassa meillä on 80 finanssialan ammattilaista.

Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen

LähiTapiola Kaakkois-Suomi Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään perjantaina 24.4.2020 klo 12.00 yhtiön Lappeenrannan konttorin kokoustiloissa, osoitteessa Kauppakeskus Galleria, Kauppakatu 40 A (2. krs), 53100 Lappeenranta.

Yhtiökokouskutsu


*
Erityisohjeita yhtiökokoukseen osallistuville

Meneillään oleva koronavirusepidemia ulottaa vaikutuksensa myös LähiTapiola Kaakkois-Suomi Keskinäisen Vakuutusyhtiön tämänvuotiseen yhtiökokoukseen.
LähiTapiola Kaakkois-Suomi ottaa huomioon koronavirustilanteen ja huomioi yhtiökokousjärjestelyissä eduskunnan ja valtioneuvoston päätöksillä voimaan saatetut kokoontumis- ja liikkumisrajoitukset.

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi kokousjärjestelyt poikkeavat normaalista:

  • Yhtiökokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Skype for Business- tai Skype for Business Web App-sovelluksen avulla. Osakasta, joka haluaa osallistua kokoukseen etäyhteydellä, pyydetään ilmoittamaan tästä ilmoittautumisen yhteydessä ja antamaan samalla sähköpostiosoitteensa ja matkapuhelinnumeronsa. Näille osakkaille lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua tarkemmat ohjeet sekä linkki, jonka kautta kokoukseen liittyminen tapahtuu.
  • Pyrimme rajoittamaan kokoukseen osallistuvien henkilöiden määrän niin pieneksi, ettei se ylitä valmiuslain perusteella määrättyä suurinta sallittua osanottajamäärää julkisessa kokouksessa. Tarvittaessa ryhdymme erityisjärjestelyihin jakaaksemme osanottajat useaan toisistaan eristettyyn huonetilaan.
  • Yhtiökokouksessa käsitellään tiivistetyn esitysmateriaalin pohjalta ainoastaan lain ja yhtiöjärjestyksen mukaiset pakolliset asiat.
  • Kokouksessa ei järjestetä tarjoilua eikä mitään muuta ohjelmaa.

LähiTapiola Kaakkois-Suomi toivoo yhtiön osakkailta ymmärrystä vallitsevissa erityisissä olosuhteissa. Toivomme, että tilanne palautuu normaaliksi mahdollisimman nopeasti, ja että yhtiökokous voidaan taas seuraavalla kerralla järjestää normaalisti ilman erityisjärjestelyjä.


Yhtiökokousasiakirjat

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2019

Hallintoneuvoston lausunto

.