Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
 • LähiTapiola Länsi-Suomi edistää Pyhäjärven puhtautta yhdessä Osuuskauppa Keulan kanssa

  16.4.2021 | Ympäristö

  LähiTapiola Länsi-Suomi lahjoitti yhdessä Rauman seudulla toimivan Osuuskauppa Keulan kanssa 20 000 euroa Säkylän Pyhäjärven suojelutyöhön Euran Mannilassa. Tukisumma lahjoitetaan Pyhäjärvi-instituutille, joka toteuttaa Mannilanlahdella valuma-alueen kunnostustöitä.

 • LähiTapiola LokalTapiola

  Vastuullisia elämänturvatekoja Varsinais-Suomessa

  16.4.2021 | Elämänturva

  Mitä vastuullisuus tarkoittaa LähiTapiola Varsinais-Suomessa? Sen lisäksi, että turvaamme asiakkaidemme elämää riskien varalta, teemme myös paikallisia elämänturvatekoja sekä oman henkilöstön voimin että paikallisten kumppaniemme kanssa. Tuemme kohteita, joilla on samanlainen arvomaailma kuin meillä, ja jotka ovat tärkeitä asiakkaillemme.  Haluamme jättää kotiseutumme paremmassa kunnossa jälkipolville kuin missä itse sen saimme.

 • Maatilojen paloturvallisuus LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

  Etelä-Pohjanmaa: Maatiloilla palaa keskimäärin joka toinen päivä – tulipalojen ennaltaehkäisyyn syytä panostaa

  15.4.2021 | Turvallisuus

  Maatilayrittäjille tulipalovaara on läsnä arjen töissä jatkuvasti, ja LähiTapiolan korvaustilastojen mukaan maatilojen palovahinkoja tapahtuu keskimäärin joka toinen päivä. LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan korvauspäällikkö Arto Laineen mukaan tulipalojen ennaltaehkäisyyn on  syytä panostaa jatkuvasti. Toimivat palosta hälyttävät järjestelmät ja alkusammutuskalusto ovat ensiarvoisen tärkeitä.

 • Itä: Apteekkari Päivi Harjunen varautuu riskeihin tunnollisesti

  7.4.2021 | Työelämä

  Porokylän apteekin Päivi Harjunen on toiminut apteekkarina miltei 8 vuotta, joista 5 vuotta Nurmeksessa. Työläisperheen tyttärellä on takana jo monipuolinen työura, joka sisältää sekä akateemisen uran että yrittäjänä toimimisen. Apteekkariksi ura on kulkenut myöhemmässä vaiheessa farmaseutin ja proviisorin tutkintojen kautta. Yrittäjän asemapaikka on löytynyt Pohjois-Karjalan Nurmeksesta, vaikka koti on edelleen Pohjois-Savossa.

 • LähiTapiola Pääkaupunkiseudun ja HJK ry:n yhteistyö lasten liikuttamiseksi jatkuu

  7.4.2021 | Elämänturva

  LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja jalkapalloseura HJK ry jatkavat vuonna 2017 alkanutta yhteistyötään. Kumppanuuden keskiössä on lasten ja nuorten liikunnan tukeminen ja mahdollistaminen.

 • Pohjoinen: Viidennes pohjois- ja keskipohjalaisista ei ole koskaan tarkistuttanut käsisammutintaan – vain toimiva käsisammutin auttaa!

  6.4.2021 | Turvallisuus

  Milloin viimeksi tarkastutit käsisammuttimesi? LähiTapiola Pohjoinen tarkastaa asiakkaidensa sammuttimet maksutta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla – ja LähiTapiolan Arjen katsaus -kyselyn perusteella siihen on myös tarvetta. Jopa viidennes pohjois- ja keskipohjalaisista ei ole koskaan tarkistuttanut ammattilaisella sammutintaan. Ohjeenmukaisesti maksimissaan kahden vuoden sisällä sammuttimensa on tarkastuttanut vain 40 % alueen asukkaista. Kaiken kaikkiaan käsisammutin löytyy vajaalta kolmannekselta (29 %) Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueen asukkaista.

 • Lappi: Maatiloilla palaa keskimäärin joka toinen päivä – Pohjois-Suomessa maatalousyrittäjät eivät usko palokunnan saapuvan nopeasti

  6.4.2021 | Turvallisuus

  Maatilayrittäjille tulipalovaara on läsnä arjen töissä jatkuvasti, ja LähiTapiolan korvaustilastojen mukaan maatilojen palovahinkoja tapahtuu keskimäärin joka toinen päivä. Maatalousyrittäjille teetetyn tutkimuksen mukaan lähes joka kolmas on joutunut sammuttamaan tulipaloa. Pohjois-Suomessa palokunnan nopea saapuminen epäilyttää alueen maatilayrittäjiä. LähiTapiola Lapin asiakkuusjohtaja Reino Keskitalon mukaan tulipalon ennaltaehkäisyyn olisi panostettava entistä enemmän, ja yksi iso ongelma on se, että valtaosalla tiloista ei ole palosta hälyttävää järjestelmää.

 • MB Rahastot vahvistamaan LähiRahoituksen kasvua – LähiTapiola jatkaa vähemmistöomistajana

  2.4.2021 | Talous

  Suomen pk-sektorin johtava laskurahoituksen tarjoaja LähiRahoituksessa omistusta järjestellään uudelleen.  MB Rahastot sijoittaa 1.4.2021 allekirjoitetun yritysjärjestelyn myötä yhtiöön. Myös yhtiön toimiva johto nousee yhtiön omistajistoon. LähiTapiola jatkaa LähiRahoituksessa vähemmistöomistajana.

Lataa lisää