Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola työnantajana

Tule töihin elämänturvayhtiöön

Suurena suomalaisena yhtiöryhmänä LähiTapiola tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille.

Meitä LähiTapiolassa työskenteleviä elämänturvaajia on noin 3 700. Olemme siellä, missä asiakkaammekin -toimimme valtakunnallisesti ja alueellisesti yhteensä 27 yhtiössä ja yli 200 toimipisteessä ympäri Suomen.

Miksi LähiTapiolaan?

Meidän elämänturvaajien tehtävä on auttaa omistaja-asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa. Menestymisemme tässä tehtävässä nojaa osaaviin ja onnellisiin elämänturvaajiin – siksi meille on tärkeää jatkuva henkilöstökokemuksemme parantaminen.

Haluamme, että meillä on hyvinvoivia työntekijöitä vastuullisissa ja monimuotoisissa työyhteisöissä. Henkilöstökokemuksemme on tutkitusti huipputasoa ja olemme saaneet useana vuonna Suomen innostavin työpaikka –tunnustuksen.

Panostamme elämänturvaajien hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Kehitämme jatkuvasti arvojemme mukaista yrityskulttuuria- meillä johdetaan johtamislupaustemme mukaisesti arvostavasti, aktiivisesti ja tavoitteellisesti. 

Tuotteemme ja palvelumme kattavat niin vakuuttamisen kuin sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Vakuutamme yli 800 000 kotia ja 1,7 miljoonaa ajoneuvoa sekä hoidamme 170 000 yrityksen, yrittäjän ja yhteisön vakuutusasioita Lähes 80 % viljelijöistä käyttää palveluitamme. Sijoittamisen palvelumme ovat menestyneet erinomaisesti puolueettomissa vertailuissa ja olemme Pohjoismaiden paras varainhoitaja.

Tervetuloa mukaan osaksi hyväntahtoista, intohimoista ja rohkeaa työyhteisöämme ja auttamaan omistaja-asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa.

Voit tutustua tarkemmin ryhmämme yhtiöihin ja toimintaan täältä