Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ryhtyisitkö yrittäjäksi

Haluaisitko luoda uraa itsenäisesti – kasvaa ja kehittyä työsi mukana? LähiTapiolan yrittäjänä sinulla on tähän hyvät mahdollisuudet ja ison toimijan taustatuki.

LähiTapiola huolehtii yrittäjien osaamisesta, joten saat parhaat mahdollisuudet menestykseen. Saat meiltä koulutuksen tehtäviisi, alan parhaimpiin kuuluvat tuotteet ja palvelut myytäviksi ja jatkuvan asiantuntijatuen.

Menesty kanssamme franchiseyrittäjänä

Franchiseyrittäjänä toimit LähiTapiola-ryhmän edustajana omalla toimialueellasi franchisekonseptin mukaisesti. Tällöin saat meiltä brändimme mukaisen kiinteän toimipaikan ja vahvan tuen työhösi.

Tuotteemme ja palvelumme kuuluvat alan parhaimpiin, ja koulutamme sinut niiden asiantuntijaksi. Franchiseyrittäjyys edellyttää mm. että sinulla on kokemusta edustajan työstä.

Valmis konsepti – toimivat puitteet osaamisellesi

Sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä taloudellisesti – sen mukaan, miten tehokkaasti itse haluat toimia. Työ on itsenäistä, ja voit hyödyntää siinä omaa osaamistasi. Työsi ydintä on vakuutus- ja finanssituotteiden ja -palveluiden myynti. Tarjoat turvaa ja menestymisen mahdollisuuksia yksityisille ihmisille, yrityksille ja maatiloille. Tämä merkitsee kokonaisvaltaista huolenpitoa nykyisistä asiakkaista. Lisäksi tehtäväsi on hankkia LähiTapiolaan uusia asiakkaita omalta toimialueeltasi.

Franchiseyrittäjänä vastaat konseptimme mukaisista investoinneista ja niiden rahoittamisesta omassa yrityksessäsi. Sinulla on vastuu omasta yritystoiminnastasi, sen tuloksesta ja omasta henkilöstöstäsi. Huolehdit myös paikallisesta markkinoinnista LähiTapiolan kanssa tehtyjen suunnitelmien mukaisesti.