Tapahtumat

Ilmapallot

Tapaa asiantuntijoitamme vaikkapa seuraavissa tapahtumissa.

Webinaarit

LähiTapiolan webinaarit ovat maksuttomia, verkossa pidettäviä keskusteluja. Voit esittää asiantuntijoille omia kysymyksiäsi jo ennakkoon tai webinaarin aikana. Ilmoittaudu mukaan tuleviin webinaareihin tai tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso se myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana.

Asuntomarkkinat
Keskiviikko 6.3.2019 kello 9.00

Ilmoittaudu webinaariin tai tilaa tallenne>>

Poimi Asuntomarkkinat-webinaarista ammattilaisten vinkit asunnon hankintaan ja myymiseen. Miten hinnat tulevat kehittymään, mitä taloyhtiöstä tulee selvittää ennen ostopäätöstä ja mitä kannattaa huomioida asunnon sijaintia mietittäessä? Näitä ja monia muita kysymyksiä pohtivat LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon toimitusjohtaja Vesa Immonen sekä SKV Kiinteistövälityksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa.

Ilmastonmuutos ja kestävä kehitys
Torstai 11.4.2019 kello 9.00

Ilmoittaudu webinaariin tai tilaa tallenne>>

Ilmastonmuutoksella tulee olemaan valtavia vaikutuksia talouteen ja sitä kautta sijoituspäätöksiin. Mitä sijoittajan pitäisi tietää ilmastomuutoksesta ja kestävästä kehityksestä? Mitkä ovat suurimmat riskit ja voiko ilmasto- ja ympäristöasioiden hyvä hoitaminen avata yritykselle uusia mahdollisuuksia? Aiheesta keskustelemassa LähiTapiola Varainhoidon salkunhoidon ja vastuullisen sijoittamisen johtaja Outi Kalpio sekä Sitran ilmastomuutokset-avainalueen projektijohtaja Janne Peljo.

Yrittäjän ansio- ja pääomatuloverotus
Torstai 25.4.2019 kello 9.00

Ilmoittaudu webinaariin tai tilaa tallenne>>

Verotuksen perusasiat on hyvä olla hallussa kaikilla yrittäjillä. Mitä kuluja voin vähentää verotuksessa? Miten yhtiömuoto vaikuttaa verotukseen? Miten eri tuloja verotetaan? Ilmoittaudu mukaan kuulemaan vierailevien asiantuntijoiden neuvot yrittäjän ja yrityksen verotukseen. Aiheesta keskustelemassa Eversheds asianajotoimiston Torsti Lakari ja Janina Järvi.

Torstai 9.5.2019 kello 9.00
Vaihtoehdot syöpähoitoihin ja taloudellinen turva
Ilmoittaudu webinaariin tai tilaa tallenne>>

Joka kolmas suomalainen sairastuu jossakin elämänsä vaiheessa syöpään. Syöpähoidot kehittyvät jatkuvasti ja suomalaisille on tarjolla yhä useampia hoitovaihtoehtoja. Mitä vaihtoehtoja on tarjolla? Vakava sairastuminen ja pitkä sairausloma voivat aiheuttaa myös taloudellista huolta. Miten tähän kannattaisi varautua? Aiheesta keskustelemassa mm. LähiTapiolan terveyspalveluiden johtaja Jani Tikkanen sekä LähiTapiola Varainhoidon toimitusjohtaja Tom Liljeström.

Keskiviikko 5.6.2019 kello 9.00
Markkinanäkymät
Ilmoittaudu webinaariin tai tilaa tallenne>>

Miltä näyttää sijoittajan syksy? Markkinanäkymät-webinaarissa keskustelemme talouden tunnelmista sekä näkymistä korko- osake- ja kiinteistömarkkinalla. Luomme myös katsauksen pääomasijoituksiin. Mukana keskustelussa LähiTapiola Varainhoidon pääekonomisti ja johtaja Jari Järvinen sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon salkunhoitaja Vesa Viita.


Huomasitko myös Sijoituskiertueemme?

Sijoitusympäristö: Kumpi määrää tahdin –talous vai politiikka?

Talouden nousukausi on yllättänyt voimakkuudellaan ja suhdanne käy kuumana. USA:ssa koronnostot ovat edenneet puoliväliin ja jatko testaa talouden kestokyvyn. Populismi ja protektionismi väijyvät taustalla. Miltä tulevaisuus näyttää?

Puhujina tänä vuonna kiertueen eri paikkakunnilla vuorottelevat LähiTapiola Varainhoidosta: toimitusjohtaja Tom Liljeström, pääekonomisti Jari Järvinen, ekonomisti Hannu Nummiaro ja ekonomisti Jyri Kinnunen.

Katso tarkempi ohjelma ja paikkakunnat täältä.