Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tietoa omistaja-asiakkuudesta

Asiakkaat omistavat LähiTapiolan – eivät ulkopuoliset sijoittajat. LähiTapiolalla on 1 600 000 omistajaa, sillä jokainen vakuutuksenottaja on samalla myös omistaja-asiakas. Omistajana olet oikeutettu keskittämisetuihin, alennuksiin ja hyvityksiin. Käytämme tuottomme sinun turvallisuutesi, hyvinvointisi ja liiketoimintasi turvaamiseen läpi elämän. Sen teemme joka päivä noin 3 600 elämänturvaajamme voimin.

LähiTapiolan omistaja-asiakkuus

Keskittämällä asiointisi LähiTapiolaan, voit saada alennusta vakuutusmaksuista jopa 17 %. Edullisempien vakuutusmaksujen lisäksi LähiTapiolan vakuutukset kerryttävät sinulle myös S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5 %. Omistaja-asiakkaana saat etua myös henkivakuutuksesta.

Tutustu keskittämisetuihin.

Katso tiedot S-ryhmän bonukseen liittyvistä eduista.

Tutustu henkivakuutuksen omistaja-asiakasetuihin.

Laajaa paikallista tukea ja yhteistyötä

Omistaja-asiakkaiden hyväksi tekemällämme työllä on alueellisia ja paikallisia vaikutuksia hyvinvointiin, taloudelliseen menestykseen ja kestävään tulevaisuuteen. Toiminnan tarkoituksena on auttaa omistaja-asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa.

Teemme monipuolista yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet. Teemme yhteistyötä turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin aloilla.

Tutustu yhteistyö- ja kumppanuuskohteisiin.

Yhtiökokous on vaikuttamispaikka

Omistaja-asiakkaana voit vaikuttaa toimintaan yhtiökokouksissa, joissa käsitellään yhtiön tärkeimmät asiat ja valitaan hallintoneuvosto. Yhtiökokouksessa jokaisella omistaja-asiakkaalla on vähintään yksi ääni ja mahdollisia lisä-ääniä vakuutusmaksujen tai henkiyhtiössä säästöosuuksien mukaan.

LähiTapiola-ryhmä muodostuu 19 alueellisesta vakuutusyhtiöstä, ja tarjoaa palveluja vahinko- ja henkivakuuttamisessa, varainhoidossa ja autorahoituksessa.

Katso alueyhtiöiden yhteystiedot.