Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola Vellamo

LokalTapiola Vellamo är ett lokalt regionbolag som betjänar kunder i Kouvola, Päijänne-Tavastland, Hyvinge och Riihimäkiregionen.

I ett nötskal

LokalTapiola Vellamo tillhandahåller skade- och livförsäkringar samt tjänster för placeringar och sparande. Genom oss får du också pensionsförsäkringar.

LokalTapiola Vellamo ägs av kunderna. Med detta avses att kunderna har tillgång till verkliga och fungerande kanaler för påverkan samt rätt att delta på regionbolagets bolagsstämma. På bolagsstämman väljer det ömsesidiga bolagets kunder medlemmarna i förvaltningsrådet. Förvaltningsrådet väljer styrelsen.

LokalTapiola Vellamo Ömsesidigt Försäkringsbolag
Aleksanterinkatu 10
15110 LAHTIS
FO-nummer 0282283-3
Nätfakturaadress/OVT-kod: 003702822833


Aktuellt

Aktuellt i ditt regionbolag

Se aktuella händelser och nyheter som gäller ditt regionbolag

Läs mer

Verksamhetsprinciper för hållbara placeringar

LokalTapiola regionbolag erbjuder sina kunder försäkringsrådgivning som gäller placeringsförsäkringar och pensionsförsäkringar beviljade av LokalTapiola Ömsesidigt Livförsäkringsbolag (nedan LokalTapiola Livbolag). I försäkringsrådgivningen iakttar regionbolagen LokalTapiola Livbolags verksamhetsprinciper för hållbara placeringar i anknytning till beaktandet av hållbarhetsrisker och huvudsakliga skadliga hållbarhetseffekter. Här kan du bekanta dig närmare med LokalTapiola Livbolags verksamhetsprinciper för hållbara placeringar.

Läs mer