LähiTapiola Varsinais-Suomi

Aurajoki

LähiTapiola Varsinais-Suomi toimii Turun talousalueella. Olemme alueen markkinajohtaja ja aktiivinen osa paikallista elinkeinoelämää. Panostamme alan parhaaseen asiakaspalveluun. Palvelemme noin 90 000 asiakastamme tiiviin 12 konttorin palveluverkoston avulla. Asiakkaitamme palvelee 130 vakuutus- ja finanssialan ammattilaista.

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut.

LähiTapiola Varsinais-Suomi on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

LähiTapiola Varsinais-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Yliopistonkatu 14 A
20100 TURKU
y-tunnus 0204067-1


LähiTapiola Varsinais-Suomen vuosikertomus

VakavaraisuuskertomusAjankohtaista

LähiTapiola

Tervetuloa sammutintarkastukseen!

Vain toimivasta käsisammuttimesta on apua hätätilanteessa! Haluamme pitää huolta Varsinais-Suomessa asuvien ihmisten turvallisuudesta ja siksi tarkistamme asiakkaidemme sammuttimia alkukesästä kahdeksalla paikkakunnalla. Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista alueyhtiössäsi

Katso oman alueyhtiösi ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Lue lisää

LähiTapiola Varsinais-Suomen S-yhteistyö lähtenyt vauhdilla liikkeelle

LähiTapiola Varsinais-Suomen ensivakuutuksen maksutulo ensimmäisellä vuosipuoliskolla oli 20,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 700.000 euroa. Yhdistetty kulusuhde oli 100,7 prosenttia.

Lue lisää