Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Varsinais-Suomi

Tervetuloa oman alueyhtiösi, LähiTapiola Varsinais-Suomen sivuille! Elämäntehtävämme on turvata sinun ja 95 000 muun asiakkaamme elämää. Turvaamme arkeasi riskien varalta, mutta autamme myös ennaltaehkäisemään turvallisuuteesi, terveyteesi ja talouteesi liittyviä ikäviä tilanteita. Kannamme vastuuta yhteiskunnassa myös laajemmin, muun muassa ympäristön, liikunnan, kulttuurin, monimuotoisuuden ja koulutuksen puolesta.

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Varsinais-Suomi on olemassa asiakkaitaan, eli omistajiaan varten. Me huolehdimme asiakkaidemme elämänturvasta eli niin taloudesta, terveydestä kuin turvallisuudesta.

LähiTapiola Varsinais-Suomi on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa sitä, että asiakkaamme voivat vaikuttaa yhtiön toimintaan osallistumalla yhtiökokouksiin. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

LähiTapiola Varsinais-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Yliopistonkatu 14 A
20100 TURKU
y-tunnus 0204067-1

Lue vakavaraisuutta ja taloudellista tilaa koskeva kertomus (pdf)


Ohita Facebook-sisältö
Facebook-sisältö ohitettu

Ajankohtaista

Sponsorointi- ja tukihakemus LähiTapiola Varsinais-Suomelle

Haluamme kantaa kortemme kekoon Turun seudulla asuvien asuvien ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi tukemalla esimerkiksi urheiluseuroja ja järjestöjä.

Meille on tärkeää, että tukemamme kohteet jakavat arvomme paikallisuudesta ja elämänturvasta. Keskitymme sponsorointikohteiden valinnassa lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen.

Tästä pääset sponsorointi- ja tukihakemukseen

Ajankohtaista alueyhtiössäsi

Katso oman alueyhtiösi ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Lue lisää