LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa Tampere maisema

LähiTapiola Pirkanmaa on asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö. Keskinäisenä yhtiönä toimintamme lähtökohtia ovat omistaja-asiakkaan etu ja vastuullisuus. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän kahdestakymmenestä itsenäisestä alueyhtiöstä, juuremme ulottuvat 150 vuoden taakse.

Itsenäisenä alueyhtiönä olemme merkittävä toimija niin paikallisena työnantajana, veronmaksajana kuin asiakkaille tuottamamme turvan ja maksettujen korvausten kautta. Asiat päätetään Pirkanmaalla ja itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää mm. korvaustoiminnan muodossa.

Haluamme panostaa toiminnassamme alan parhaaseen asiakaspalveluun. Meillä on noin 99 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille henkilökohtaista palvelua tarjoaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa. Elämänturva kuvaa tapaamme palvella asiakkaitamme läpi koko elämän ja sen muuttuvien tilanteiden, ennakoiden ja huolehtien.

Olemme asiakkaidemme puolella, siellä missä on elämää.

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut 15 kunnan alueella. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen palvelut.

LähiTapiola Pirkanmaa on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva vakuutusyhtiö, eli asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

Alueyhtiömme historiaa

LähiTapiola Pirkanmaata on edeltänyt useita kymmeniä yhtiöitä ja useita fuusiota, joista Lähivakuutuksen ja Tapiolan fuusio vuonna 2012 on viimeisin. Tapiolan historialliset juuret ulottuvat Paloapuyhtiön perustamiseen vuonna 1857. Alueyhtiö LähiTapiola Pirkanmaan historiallisten juurten katsotaan ulottuvan 150 vuoden päähän vuoteen 1865, jolloin perustettiin Ruoweden pitäjän erinäinen Paloapuyhdyskunta.

Lue lisää (pdf) >>

Yhteystiedot

LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Rautatienkatu 10
33100 TAMPERE
y-tunnus 0205843-3

  • Oletko saanut meiltä laskun? Lue lisää täältä.
  • Oletko lähettämässä meille laskua, joka liittyy LähiTapiolan hoidossa olevaan vahinkoon? Katso ohjeet ja verkkolaskuosoitteet tästä.
  • Oletko lähettämässä meille ostolaskua? Katso ohjeet ja verkkolaskuosoitteet tästä.

Vakavaraisuutta ja taloudellista tilaa koskeva kertomus

LähiTapiola Pirkanmaa kartta 2020


Ajankohtaista